4:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm branek v Oseku! Sodoma dal hattrick


Branky


34. O. Sodoma , 47. A. Novák , 52. O. Sodoma (p.) , 67. O. Sodoma - 30. J. Kovařík , 56. L. Horák , 77. V. Švarc
13

Vyrovnané utkání s tříbodovu tečkou pro domácí – tak by se dal shrnout zápas domácího Velkého Oseka s Ratboří. První poločas nabídl pouze dva góly, po jednom na každé straně, zatímco dějství druhé přichystalo pro více než šest desítek fanoušků gólů pět. Z individuálních výkonů zaujal především Svoboda v obraně domácích, tvůrce hry Žilka či hattrick střelce Sodomy. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna k jedné

Vhled do utkání nám nabídne povedený report od hostujícího střelce Davida Zdeňka.

 

 

K zápasu jsme přijeli ve velmi oslabené sestavě do branky musel brankář B-týmu a do hry se dostali kluci co hrají basketbal a byly to pro ně první zápasy v okresním přeboru. Hned po rozehrávce mě vyslal Vítek Švarc do úniku, který ještě nerozkoukaní obránci nedokázali zachytit, bohužel jsem v této šanci nedokázal vstřelit branku – brankář domácích výborně zasáhl levou nohou a tuto šanci zneškodnil. Ve 30. minutě už jsme se ale dokázali prosadit po standartní situaci, kterou zahrával Vítek Švarc se ve nejlépe zorientoval v pokutovém území Kuba Kovařík a dostal míč za záda brankáře Oseka. Hned ve 34. minutě domácí vyrovnali zásluhou Sodomy. A tak se šlo do šaten za stavu 1:1, oba týmy měli několik větších šancí, ale nedokázali je využít.

 

Přestřelka

Začátek druhého poločasu jsme vůbec nezvládli a z toho vzniklo vedení Osek 3:1, kdy se prosadil ve 47. Minutě Novák a 52. Minutě z penalty Sodoma. Po tomto gólů domácí přestali trošku hrát a my se hnali za vyrovnáním v 56. Minutě se nám podařilo snížit zásluhou Lukáše Horáka, který převzal míč na velkém vápně pronikl do pokutového území a střelou mezi nohy brankáře snížil. Nadechli jsme se k náporu, ale z brejkové situace domácí dokázali znovu odskočit, a to po sérii odrazu se míč dostal k Sodomovi, který byl neomylný a zvýšil na 4:2 v 77. Minutě po dobrém presinku, kdy Tomáš Merta dokázal vybojovat míč na obraně domácích a předložit ho Vítku Švarcovi bylo opět sníženo na rozdíl jedné branky. To ale byl poslední zápisu střelců do zápisu. Naše bezzubá koncovka, kdy potřebujeme na každý gól čtyři vyložené šance nás stála další body.



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Dočasný asistent trenéra Michala Kesnera: Do Velkého Oseka jsme přijeli oslabeni o několik hráčů, ale i přesto s cílem neprohrát, vzhledem k situaci v tabulce. Pro diváka velmi zajímavý duel se spoustou šancí na obou stranách nakonec lépe vyzněl pro domácí. I přes prohru musím naše kluky pochválit za bojovnost a snahu se zápasem vždy za nepříznivého stavu něco udělat. Bohužel dnes jsme doplatili na špatnou koncovku, kdy nám v určitých situacích chyběl i kus štěstí. Musím ale uznat i kvalitu soupeře, která disponuje množstvím mladých a šikovných hráčů. Zbraně po dnešku neskládáme a už nyní vyhlížíme další zápasy, ve kterých věříme, že se nám podaří urvat nějaké důležité body.




Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - T. Kalaš [-] (67. P. Teplý [-] ) , M. Koška [-] , J. Koška [-] (46. A. Tvrzník [-] ) , A. Šátek [-] (78. M. Černý [-] ) , O. Sodoma [-] , A. Novák [-] , J. Žilka [-] , Š. Šmiřák [-] , M. Svoboda [-] , S. Karban [-]

TJ Slavoj Ratboř
M. Poláček [-] - J. Kovařík [-] , M. Hrstka [-] (46. T. Merta [-] ) , L. Horák [-] , M. Uher [-] , V. Švarc [-] , D. Zdeněk [-] , M. Kopecký [-] (17. A. Goga [-] ) , D. Kemza [-] , R. Biško [-] , L. Vohnický [-]

ŽK: 82. L. Vohnický , 89. R. Biško .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Hron Karel - HOŠEK Václav (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zápas o 6 bodů, je mi líto Ratboře - body zustanou doma

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích