Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 17:00

29.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunštát ve velkém loupil v Bystrci


8

Až do tohoto utkání druhá nejlepší obrana v soutěži bohužel neodolala vysoké efektivitě sniperů z Kunštátu, kteří jim vstřelili čtyři branky, což Bystrc zažila naposledy 15.10.2022, kdy ji venku porazila 4:1 Lednice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Proti Bystrci jsme chtěli mít zdravě sebevědomý vstup do utkání a to se podařilo. Po krásné akci v 8. minutě, na jejímž konci byl gólový Málek, jsme se dostali do důležitého vedení, které určilo další ráz. Dosta hodně vsázela a byla nebezpečná ze standardních situací. Naštěstí pro nás jim vše lítalo mimo tyče nebo to vychytal výborný Loukota.

Byli jsme nesmírně efektivní v útočné fázi a postupně jsme navýšili až na konečných 0:4. Podařilo se nám zvítězit třikrát po sobě venku. Nemyslím si ale, že by to byla náhoda. Celý náš tým cítil, že v náročných zápasech děláme velký výkonnostní progres. Bohužel ani v Bystrci se to neobešlo bez vážného zranění.  Už na začátku zápasu se zranil Matěj Zlatníček. Večerní vyšetření v nemocnici potvrdilo zlomeninu zánártní kosti a i pro Matěje bohužel letošní sezóna skončila zakončiil své hodnocení lodivod FK Kunštát Vladan Horák


Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Vojtěch Kocman (hráč): Do zápasu jsme nevkročili podle našich představ, když soupeř využil našeho zaváhání v obraně a šel do vedení 1:0. Po inkasované brance jsme začali být mnohem aktivnější, dařila se nám kombinace a troufám si říct, že jsme měli dostatek příležitostí na otočení skóre. Bohužel v zakončení jsme byli stejně žalostní jako v minulém utkání. Čím více se čas chýlil ke konci a my se tlačili víc a víc dopředu, tím jsme samozřejmě otevírali obranu a toho soupeř skvěle využil. Kunštát byl v zakončení velmi efektivní a přesně na tom musíme zapracovat i my. Zakončení je naší největší slabinou a doplácíme na ni v podstatě celou sezónu.




Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] (46. V. Vyňuchal [-] ) - A. Stasiuk [-] (76. T. Kudláček [-] ) , O. Hilscher [-] , J. Urban [-] , J. Solanský [-] , M. Hába [-] , O. Pelc [-] , V. Kocman [-] (66. V. Drozd [-] ) , L. Hansl [-] , P. Pokorný [-] (76. S. Kudláček [-] ) , M. Ryšavý [-] (66. J. Koutný [-] )

FK Kunštát
I. Loukota [-] - T. Gracias [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , M. Janíček [-] (85. T. Choruk [-] ) , L. Málek [-] (85. L. Stejskal [-] ) , M. Zlatníček [-] (17. M. Štencl [-] ) , F. Adamec [-] (70. T. Videman [-] ) , J. Havlík [-] , T. Bělehrádek [-] , T. Adámek [-]

ŽK: 72. M. Štencl , 79. M. Janíček .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: KUBEC Radek - KUNICKÝ Libor, KUČERA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Aleš Schuster
Tip experta: remíza

Bystrc doma poslední zápasy neprohrává a další bod vybojuje s Kunštátem.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů