Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělehrádek dvěma góly sestřelil Spartu a vévodí tabulce střelců


4

Ve včerejším kole krajského přeboru zvítězil Kunštát proti Spartě Brno a díky velmi kvalitnímu fotbalovému výkonu potěšil jistě každého kunštátského fanouška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Kvalitativně to bylo nadstandartní utkání krajského přeboru k čemuž přispěly oba týmy. Naši hráči po celou dobu skvěle plnili taktický záměr. Podařilo se nám eliminovat rozdílové hráče Sparty, Selingera a Stehlíka. Jak jsme vyřešili dvě gólové situace v prvním poločase, to pro mě byla vysoká škola fotbalu.

Ani nevadilo, že jsme za stavu 2:0 neproměnili penaltu. Tam už jsme cítili, že dvoubrankový náskok nepustíme. Vítězství nad Spartou jsem našim klukům hrozně moc přál a jsem rád, že se to podařilo. Náš tým na hřišti nechal všechno, kvůli takovým zápasům děláme fotbal. Zhodnotil kormidelník FK Kunštát Vladan Horák.


Ohlasy k zápasu



FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): Dnes i přes prohru si myslím, že jsme nepodali špatný výkon, i když se za to body nerozdávají. Domácí proměnili dvě svoje šance krásnými střelami a my bohužel ze svých 5-6 šancí nevytěžili dnes nic a proto odcházíme po dlouhé době proti Kunštátu s prázdnou.



Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , T. Gracias [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , M. Janíček [-] (87. M. Lick [-] ) , L. Málek [-] (81. V. Boček [-] ) , T. Videman [-] , J. Havlík [-] (61. D. Hanák [-] ) , T. Bělehrádek [-] , T. Adámek [-] (81. F. Adamec [-] )

FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - J. Černý [-] , J. Krejčíř [-] , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] (82. V. Franc [-] ) , T. Selinger [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] , P. Hubr [-] (67. F. Sojka [-] ) , T. Košut [-] (67. E. Bezyk [-] ) , J. Pojsl [-] (82. J. Adámek [-] )

ŽK: 42. V. Bezděk , 92. V. Boček - 9. J. Krejčíř , 63. T. Košut .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: JEŽEK Michal - KUČERA Roman, PUTNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Tomáš Selinger
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že potvrdíme dobrou formu.

Tip: remíza