1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko přetlačilo Pohořelice, rozhodl Morkus - FOTO


Branky


4

První květnovou neděli nastoupilo Ráječko na domácí půdě proti nováčkovi KP. Cílem utkání bylo vrátit hostům podzimní prohru, získat tři body pro Davida Bartoše, který utrpěl vážné zranění a vrátit se na vítěznou vlnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Ráječka jsme jeli s vědomím, že místní tým nedostává moc gólů zejména na domácím hřišti. Od začátku se hrálo ve velkém nasazení a bojovností. Prvních deset minut patřilo nám. Poté se hra začala vyrovnávat, nicméně hra se odehrávala převážně uprostřed hřiště. Vypracovali jsme si však 100% šanci, kdy se na bránu řítil osamocený Dmytro Yatsyna, ale bohužel v této šanci trefil pouze nohu gólmana. Domácím se podařilo vstřelit po centru zleva, kdy jsme hráče nechali snadno odcentrovat a po nedorozumění našich bránících hráčů se prosadili hlavou, 32. minuta 1:0. Poločas i takto skončil.

Ve druhém poločase jsme udělali změny v rozestavení, podařilo se nám Ráječko eliminovat uprostřed hřiště a snažili se překonat pozorně a důrazně hrající obranu. Do šancí jsme se dostávali zřídka. Za zmínka stojí skvělá hlavička Petra Horáčka, kterou však brankář výborným zákrokem vytlačil na roh. Domácí si v průběhu druhé časti druhého poločasu vytvořili několik šancí a mohli svůj náskok zvýšit. Výsledek však už zůstal stejný.

REPORT: TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Škaroupka (trenér): Zápas proti houževnatému soupeři z Pohořelic jsme dobře začali. I přes změny v sestavě jsme pokračovali v naší hře a po půl hodině proměnil jedni z našich šancí Matěj Morkus. Ve druhém poločase i přes snahu Pohořelic o vyrovnání jsme si vytvořili několik šancí, které jsme nedokázali proměnit. V závěru nás při ojedinělé šanci soupeře bravurním zákrokem podržel brankář David Juran.

TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Kluci zápas odmakali. Chtěli jsme si odvézt alespoň bod. Bohužel jsme neproměnili samostatný nájezd a inkasovali zbytečně laciný gól. To zápas nakonec zápas rozhodlo. Domácí si na počet šancí a svou důraznou obranou vítězství zaslouží.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - M. Morkus [-] , J. Morkus [-] (61. F. Sznapka [-] ) , J. Holík [-] , L. Žáček [-] (77. J. Pačovský [-] ) , D. Pořízek [-] (61. R. Chyla [-] ) , J. Pokorný [-] (92. J. Tenora [-] ) , P. Lidmila [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , M. Maňoušek [-]

TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - F. Vedral [-] , J. Sovka [-] , F. Kříž [-] , Z. Petrásek [-] - P. Horáček [-] , R. Koch [-] (87. D. Ostrovka [-] ) - B. Lang [-] , P. Hron [-] , D. Yatsyna [-] - Z. Matoušek [-]

ŽK: 70. L. Žáček - 82. F. Vedral .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Špaček Jiří - SMUTNÝ Jan, KUBEC Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Tomáš Selinger
Tip experta: výhra domácích

Ráječko se vrátí na vítěznou vlnu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích