4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov zvládl další zápas a už je před Tlučnou


Branky


36. L. Korelus (p.) , 43. T. Korelus , 66. . Tran , 89. . Tran - 30. V. Petrželka , 31. M. Pivoňka
23

Luyb se v případě výhry mohly přiblížit TOP 6. Ještě větší motivaci ale měl domácí Tlumačov, který stále pomýšlí na záchranu. Zápas nakonec domácí Start zvládl a dostal se před Tlučnou. Záchrana je ale stále daleko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Tlumačov nezačal utkání vůbec špatně. Několik šancí ale skončilo neúspěchem, a do hry se tak vložili hosté z Lub, kteří během 2 minut a zásluhou gólů Vojtěcha Petrželky a Matěje Pivoňky vedli po půl hodině hry 2:0. Zdálo se, že si hosté kráčejí pro 3 body. Brzy ale přišla domácí odpověď. Nařízenou penaltu proměnil Lukáš Korelus a chvíli po něm srovnal Tomáš Korelus. Možnost pokutového kopu dostali také hosté. V závěru poločasu ale “desítku” neproměnili, možnost vzít si vedení zpět odmítli, a tak se šlo do kabin za remízového stavu 2:2.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně s chutí zápas otočit a vyhrát. Tlumačov byl lepším týmem a byla otázka času, kdy se to projeví na skóre. Rozhodující branku vstřelil Quang Huy Tran zhruba v polovině druhého poločasu. Stejný hráč ještě výhru domácího týmu pojistil v závěrečných minutách, a Tlumačov tak zvítězil v dalším důležitém zápase divokým výsledkem 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Tomáš Korelus, hrající trenér: Po dvou posledních úspěšných zápasech, k nám přijely Luby. Nepříjemný soupeř v polovině tabulky, se kterým jsem měl vždy zkušenosti, které bolely v každém souboji. Hodně omladily, což ale nic nezměnilo a utkání nabídlo hodně soubojů. Úvod utkání jsme začali dobře, vytvořili si pár šancí, bohužel neúspěšných. Někdy mezi 20-25 minutou soupeř dokázal vstřelit dvě branky, což nás na chvíli zarazilo, protože jsme hráli dobře a byla to smůla při první brance a při druhé trošku nezkušenost, ale to momentálně k našemu týmu patří. Každopádně jsme dokázali do poločasu srovnat z penalty, která byla trošku smolná a poté hned na 2:2. Stejně jako byla smolná penalta pro nás, dostali stejně tak možnost i Luby v nastavení, naštěstí pro nás neproměnily. Poločasové pauzy nám poslední dobou hodně prospívají a stejně tomu bylo dnes. Do druhé půle naskočil tým odhodlaně, hladově a bylo to znát. Vytvořili jsme si velké množství šancí, využili jen dvě a zaslouženě vyhráli 4:2. Dokázali jsme teď urvat 9 bodů po sobě, ale dnešní výhra je pro nás hrozná odměna za to, jak kluci makají, cením si toho, ale máme 5 kol do konce, které se pokusíme vyhrát všechny, uvidíme, na co naše odhodlání bude stačit. V poslední řadě, jak bývá zvykem, díky fanouškům, jak přístup kluků, tak podpora fanoušků nás dnes dokázala nakopnout i po stavu 0:2 pro Luby.

TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Do zápasu jsme vstoupili dobře, vedli jsme 2:0 po dvou rychlých brankách, které se nám podařilo vstřelit ve 30. a 31. minutě. Ve 36. soupeř dostal příležitosti zahrávat velice řekněme podivný pokutový kop, který proměnil až napodruhé, jelikož se penalta zřejmě kvůli předčasnému vyběhnutí brankáře po prvním skvělém zákroku opakovala. Ve 43. minutě soupeř vyrovnal na 2:2, vzápětí jsme i my dostali možnost zahrávat pokutový kop, který jsme bohužel neproměnili. Druhý poločas byl z naší strany o poznání horší, domácí vstřelili gól na 3:2, což nás dost srazilo. Na 4:2 jsme dostali z brejku do otevřené obrany minutu před koncem, s tím už nic udělat nešlo. Body tak zůstaly v Tlumačově.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - T. Petr [-] (46. K. Hamor [-] ) , R. Šindelář [-] , V. Jansa [-] , M. Schneider [-] (87. O. Sladký [-] ) , L. Korelus [-] , . Tran [-] , M. Tesař [-] (84. J. Korelus [-] ) , T. Korelus [-] , F. Šinál [-] , O. Rottenborn [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - M. Pivoňka [-] , V. Petrželka [-] , D. Beránek [-] , L. Marek [-] (46. M. Červený [-] ) , T. Partyngl [-] , D. Vozka [-] , A. Čížek [-] (70. J. Juřina [-] ) , A. Panuš [-] , V. Řeřicha [-] , H. Pikhart [-]

ŽK: 24. M. Schneider , 40. L. Korelus , 54. M. Tesař , 66. K. Hamor - 36. D. Šít , 47. V. Petrželka .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - ŠKARDA Jiří, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: remíza

To bude fotbal plný soubojů, který skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů