EXPERT TIP - 6.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 10.9.2017

0

Expertem pro následujíci kolo se stává Miloš Mezlík z Myslibořic.




Miloš Mezlík

Fotbal hraji od malička. Samozřejmě mne podporovala moje rodina a kamarádi. Postupně: Trnava, Budišov-Nárameč, pak zpět do Trnavy a teď nová výzva Myslibořice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Souboj předposledního týmu tabulky a posledního vyzní lépe pro domácí tým. Hrají doma, A-tým hraje o den později, body pro udržení v této soutěži už potřebují. Navíc soupeř zatím nepředvádí potřebnou fotbalovou kvalitu, aby si nějaký ten bodík z Přibyslavic odvezl. Luba Lopatář si pohraje s hostující obranou – bude to vysoká výhra domácího týmu.

Tip experta: 1 64 - 27 - 9 %
Komentář experta:

Litohoř si nemůže dovolit další ztrátu pokud chce bojovat o postup. Blíží se polovina podzimní části a na svém kontě mají teprve tři body. Čas utkání je stanoven na 10:15, což některým soupeřům může dělat určitý problém a  Šebkovice A hrají tentýž den odpoledne. Proto Litohoř předvede druhou vysokou výhru v řadě.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Zde věřím opět ve výhru domácího celku. Již na jaře předváděl dobrý fotbal a v tomto zápase budou mít výhodu domácího prostředí. Nové Syrovice budou rádi, když dají dohromady plný počet hráčů a nastoupí v jedenácti lidech.

Tip experta: 0 73 - 18 - 9 %
Komentář experta:

Domácí z posledních dvou utkání skóre 0:10 a bod žádný. Je to pro mě obrovské překvapení jakou hru tuto sezónu předvádí. Nejsou vůbec koncentrovaní a místo aby hráli, tak se starají o věci kolem a soupeři je přehrávají. Kouty si přijedou pro bezbrankovou remízu.

Tip experta: 2 37 - 36 - 27 %
Komentář experta:

Šlágr kola. Dva týmy, které prohrávají velice málo a neradi. Domácí jsou doma jeden z nejsilnějších týmů a body se zde odvážejí těžce. Přesto věřím, že zápas zvládneme jako loni a z Radotic body odvezeme.

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Fotbalová škola je jednoznačným favoritem tohoto utkání. Možná až překvapivě, ale myslím si, že výhra domácích bude pouze o jeden gól. Žádná přestřelka tento zápas nebude a nerozhodný stav utkání rozhodne pouze jeden gól, pravděpodobně chyba soupeře.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Čapoun 5
2. Karel Jenerál 5
3. Luboš Lopatář 4
4. Kamil Svoboda 4
5. Petr Munduch 4
6. Pavel Tržil 3
7. Jan Kolman 3
8. Zdeněk Eberl 3
9. Jiří Pojer 3
10. Jan Hobza 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.