EXPERT TIP - 12.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 17.10.2021

0

Pro další kolo zatím tipující vůbec nevěří Ovčárům (vs. Štítary), Bečvárům (vs. Ratboř) a Tuklatům (vs. Č. Pečky). To se ale ještě může změnit, ale hlavně to může vypadat jinak na hřišti. Ale i když tipéři vidí tři zápasy jednoznačně, další utkání už nabízejí drama hned při tipování. Zavítejte na vybrané hřiště, dobře se oblečte, dejte si klobásu a hlavně užijte si další kolo OP. A teď nakoukněte, jak tipuje momentálně nejlepší tipér.




Lukáš Ležal

Lukáš sám fotbal hrál v juniorských kategoriích (Plaňany, Radim), ale teď už je spíš fanouškem a hlavně odborník na tipy. V OP správně tipnul 36 zápasů z 49 možných a úspěšnost dosahuje 73%. Tak jak se mu povede v tomto kole, o kterém sám říká, že je složité?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 56 - 19 - 25 %
Komentář experta:

Vyrovnaný zápas, který může dopadnout jakkoliv. Přesto věřím, že Zásmuky udrží domácí neporazitelnost.

Tip experta: 2 0 - 6 - 94 %
Komentář experta:

Ratboř v posledních třech zápasech jenom jeden bod, přesto by měla v Bečvárech vyhrát, ale rozhodně je nečeká lehký úkol. Bečváry jsou doma hodně nepříjemný soupeř.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Červené Pečky si doma budou chtít spravit chuť po prohře ve Štítarech a dostanou k tomu takřka ideálního soupeře, který zatím čeká na první body a zřejmě bude muset čekat i nadále.

Tip experta: 1 69 - 6 - 25 %
Komentář experta:

Libodřice z posledních třech zápasů získaly pouhé dva body, naopak Jestřábka šest výher v řadě. Říká se ale, že každá série jednou končí. Tahle to ale podle mě zatím nebude.

Tip experta: 2 0 - 6 - 94 %
Komentář experta:

Na první pohled souboj dvou vyrovnaných sousedů v tabulce, které dělí jenom tři body, ale herní projev je úplně jiný. Řekl bych jasná záležitost pro Štítary.

Tip experta: 1 50 - 6 - 44 %
Komentář experta:

Velim čtyři výhry v řadě, Plaňany pět výher v řadě. Plus dva nejlepší útoky v lize, prostě ideální pozvánka na neděli do Plaňan. Můj "nezaujatý" tip výhra domácích.

Tip experta: 1 56 - 25 - 19 %
Komentář experta:

Kouřim má sice tři výhry v řadě, teď je ale čeká kvalitnější soupeř, který minulé kolo konečně naplno bodoval. I tak v tomhle vyrovnaném utkání věřím spíše domácím.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Honza Špinka 4
2. Lukáš Ležal 4
3. David Konupek 4
4. Tomáš Rybák 3
5. Tomas Kratochvil 3
6. Jan Konůpek 3
7. Dominik Kočí 3
8. Adam Basko 3
9. Patrik Dočkal 3
10. David Horák 3
11. Matěj Chromý 3
12. Jiří Hanuš 2
13. FIlip Kubalik 2
14. Tomáš Freund 2
15. Ondřej Černý 2
16. Pavel Škopek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.