Tuklaty mají konečně první bod


Branky


17

Černou sérii osmí zápasů bez zisku bodu konečně přetrhli hráči tuklatské Čechie, když remizovali na hřišti Červených Peček. V penaltách už neuspěli, ale první bod je připsán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Svobody domácí uklidnila až příliš

Domácí šli do zápasu se třemi dorostenci v základní sestavě, ale i tak se všichni těšili na snadný bodový zisk. Vždyť Tuklaty jsou stále bez bodu a ani skóre 4:37 nebudí žádný strach. Bohorovému vystoupení pomohla i rychlá branka Jaroslava Svobody, který už v páté minutě překonal Pazderu, který se do branky vrátil po jednozápasové pauze způsobené otřesem mozku ze Zásmuk - 1:0.

 

Jenže po gólu přestali domácí hrát a hosté po patnácti minutách vycítili, že tady je šance na body reálná. Hráči Čechie se postupně osmělovali víc a víc. Napadali rozehrávku Peček a nutili je k chybám. Bojovností a chutí hrát byli o velký kus před domácími a to přineslo ovoce v podobě vyrovnávací branky, jejímž autorem byl Vojta Lachman - 1:1

 

Pro domácí možná překvapivý výsledek poločasu, ale pro hosty zcela zasloužený.

Dva góly a dvě červené

Po přestávce byli domácí přece jen aktivnější, ale po pěti minutách se radovali hosté po zásahu Kristiána Zradičky - 1:2. Pečeckým ale netrvalo ani dvě minuty, když bylo skóre srovnané. Po akci ligových parametrů, když Carda našel z pravé strany přesně Jana Kubrychta, který si počínal mazácky a uklidil míč k tyči - 2:2.

 

To bylo prvních sedm minut a pak fotbal odešel. Oběma týmům nechyběla bojovnost, ale kvalita pokulhávala. A tak jediné vzrušení nabídla až osmdesátá šestá minuta, kdy po strkanici a pěstním souboji byli vyloučeni Matěj Bílý a Michal Procházka.

 

Po dvou brankách v prvním poločase, padly další dvě ve druhé půli. To znamenalo radost v řadách hráčů Čechie, kteří vydřeli první bod. Rozmnožit ho mohli v penaltovém rozstřelu.

Rozhodli dorostenci a Linhart

Pečecký gólman Linhart si poradil se dvěma pokusy hostů a pečečtí dorostenci proměňovali. Proto druhý bod patří domácím.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hrající trenér: Každopádně dneska jsme si zápas přizpůsobili soupeři a po první brance jsme se uspokojili tím, že to půjde samo. Bohužel soupeř napadal, chtěl hrát a nám to nesedělo. Dělali jsme zbytečné chyby a chyběla nám kvalita v přechodové fázi mezi útočnou a středovou řadou.

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Dnes až na absolutní výpadek v úvodních 15 minutách nemám klukům co vytknout. Konečně bylo vidět maximálni úsilí a snaha vybojovat první body. Škoda jen, že když jsme se dostali do vedení 2:1, necháme domácí skoro z protiútoku vyrovnat. Vzhledem k průběhu utkání je ale výsledek spravedlivý. Dnes děkuji všem za převedený výkon.



Počet diváků: 25. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - VRKOTA Miloš (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 10. 2021 07:04
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 10:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 07:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:57

Tip experta: výhra domácích

Červené Pečky si doma budou chtít spravit chuť po prohře ve Štítarech a dostanou k tomu takřka ideálního soupeře, který zatím čeká na první body a zřejmě bude muset čekat i nadále.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:03
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 10:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 10:19

Tip: výhra domácích