Hráčem 9. kola, Okresní přebor Mělník, se stává...

Datum kola: 03.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Aleš Pokorný

26%

Jediné procento hlasů rozhodlo o vítězství Aleše Pokorného (26) z Viktorie Všestudy. Tento kmenový hráč Čechie Kralupy přispěl spolehlivým defenzivním výkonem k poměrně překvapivé remíze 0:0 na hřišti Dolních Beřkovic. Všestudy tak přerušily neúspěšnou sérii a získaly cenné dva body za vítezství po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Šledr 25%
3. Jaroslav Kováč 15%


0

Velmi dobrým výkonem se blýskl i Ondřej Šledr (31) ze Mšena. Jeho výkon a ani vstřelená branka ale nestačila na tříbodovou výhru na hřišti Obříství a o vítězi tak musely rozhodovat až penalty. Ty tým hráče, který nastupoval i za Nebužely či Kropáčovu Vrutici zvládl, a tak si domů do Mšena přivezl dva body do tabulky pravdy. S drobným odstupem na třetím místě skončil Jaroslav Kováč (21) z Velkého Borku. Ten do Velkého Borku natrvalo přestoupil ze Mšena až toto léto a drží si skvostnou bilanci jednoho gólu na zápas. Svým pohybem dělal obraně Pšovky B velké problémy, ale jeho výkon nakonec nestačil na víc, než jeden bod.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.