SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Mnoho vyrovnaných zápasů nabídlo 9. kolo soutěže a pramenily z toho hned 4 remízy. Střelci se tentokrát příliš nečinili, a tak byl výběr do sestavy kola poněkud složitější. Nakonec jsme to ale zvládli a zde vám ho předkládáme k hlasování...

Filip Král (Obříství) - Vynikající formu si drží brankář Obříství, který se stal hvězdou už podruhé v řadě. Po střelcích Libiše v minulém kole tentokrát zdeptal i ty ze Mšena.

 

Aleš Pokorný (Všestudy) - Člen obrany Všestud, která bezchybným a bojovným výkonem udržela nulu v těžkém zápase v Dolních Beřkovicích.

 

Ladislav Balzer (Veltrusy) - První body v sezoně a také první nominace do sestavy kola pro jejich hráče - to je úspěšná bilance Veltrus z tohoto kola. Balzer se o ni zasloužil proměněným rozhodujícím pokutovým kopem.

 

Václav Štauber (Vehlovice) - Tak tohle střídání se trenérovi Vehlovic povedlo! Zkušený Štauber totiž v poslední minutě zápasu zachránil domácímu celku alespoň bod.

 

Jakub Ryšlavý (Libiš B) - Vynikajícím výkonem připravil svým spoluhráčům dva góly a sám také neměl daleko ke skórování. Libiš překvapivě zvítězila na Vysoké.

 

Martin Pazdera (Libiš B) - Další člen záložní řady Libiše, která si tentokrát vedla velmi dobře a dala tak zapomenout na prohrané derby proti Obříství.

 

Daniel Bárta (Pšovka B) - Mozek zálohy Pšovky, který měl velký podíl na prvním gólu Krejčíka a rozjížděl většinu útočných akcí svého týmu.

 

Ondřej Šledr (Mšeno) - Sváteční střelec se trefil do sítě Obříství, jeho branka v úvodu ale ani přes velkou převahu vítězství neznamenala.

 

Jaroslav Kováč (Velký Borek) - Hbitý útočník svým pohybem platil na obranu soupeře a hned v úvodu také vstřelil gól. I ve zbytku zápasu nenechal obránce Pšovky vydechnout.

 

Jan Vondra (Dolany) - Dvougólový střelec a trvalá kvalita v útoku Dolan. Tentokrát si s ním nevěděla rady obrana Horních Počapel a domácí získali důležité body.

 

Martin Tetiva (Vojkovice) - Dle hrajícího předsedy Kralup Luboše Černého ústřední postava utkání. Tetiva byl zkrátka úplně všude.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.