Hráčem 12. kola, Okresní přebor Mělník, se stává...

Datum kola: 24.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Filip Janíček

32%

Žádné překvapení se nekonalo a vítězství tradičně putuje do Všestud. Z tohoto týmu se na nejvyšším stupínku prostřídala už prakticky celá jedenáctka a tentokrát vyšla řada na Filipa Janíčka (25) - hráče, který si zahrál dokonce za Duklu Praha! Tentokrát předvedl kvalitní výkon proti Vehlovicím a Všestudy tak dokonaly vítězný hattrick v naší anketě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Libor Tichota 24%
3. Miroslav Mihalík 15%


0

Jednoduché to ale rozhodně neměly, na záda vítězovi totiž dýchal Libor Tichota ml. (24), který se pod vedením svého otce rozehrál k výborným výkonům. Sice už to není na úrovni Sparty Praha, kde také v mládeži nastupoval, i ze hry za Sokol Obříství ale může plynout velká radost! Třetí pozice pak putuje do Velkého Borku, který ukončil krátkou sérii nezdarů a zdolal v derby velkého soupeře z Vysoké. Napomohl k tomu dobrým výkonem i gólem z penalty Miroslav Mihalík (23), jehož snaha byla po právu oceněna umístěním na stupních vítězů v naší anketě.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.