SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Podzimní část soutěže už se nezadržitelně blíží ke svému konci, to ale rozhodně neplatí pro naši anketu! Ta pokračuje nezadržitelně dál a i tentokrát v ní můžete najít spoustu zajímavých osobností.

Michal Nádeník (Veltrusy) - Za obranou svého týmu si zachytá víc než dost a přestože inkasoval již 50 branek, podává skvělé výkony. Tentokrát zastavil střelce Mšena.

 

Jan Netolický (Pšovka B) - Jako střídající hráč dostal po delší době příležitost odehrát delší časový úsek a hned skóroval. Pojišťoval tak výhru proti Dolanům.

 

Radim Dvorný (Pšovka B) - I druhý člen obrany je ze Pšovky. Radim podává stabilně dobré výkony a nakukuje opět i do kádru A-týmu.

 

Miroslav Mihalík (Velká Borek) - Z pozice stopera řídil obranu svého týmu v důležitém zápase na Vysoké a navíc v důležitý moment proměnil penaltu.

 

Tomáš Krajník (Velký Borek) - Jeho první gól sezony již v 7. minutě zápasu přišel právě včas a dost možná rozhodl o zisku tří bodů!

 

Martin Novák (Libiš B) - Zkušený záložník nastoupil s kapitánskou páskou a ta hráčům Libiše svědčí. Svou bojovností šel příkladem a přispěl k výhře 5:1 nad Horními Počaply.

 

Libor Tichota (Obříství) - Dva góly a přihrávka = jedna z nejzářivějších hvězd tohoto kola OP Mělník.

 

Pavel Landsman (Hořín) - I přes zranění se sebezapřením odehrál celý zápas a nakonec se v závěru mohl radovat z vyrovnání a zisku bodu.

 

Filip Janíček (Všestudy) - Střílení branek je velkou bolestí Všestud a ani Janíček, který tentokrát nastoupil na hrotu útoku, se neprosadil. Jeho aktivita ale znamenala pro obranu Vehlovic značné problémy.

 

Radek Novák (Obříství) - Náhradní brankář Obříství nastoupil na závěrečnou desetiminutovku a oslabeného soupeře z Kralup dorazil čtvrtou brankou.

 

Jaroslav Toman (Tišice) - V Tišicích se mohou na duo Prejzek - Toman zkrátka spolehnout. V zápase proti Vojkovicím střílel výhradně druhý jmenovaný.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.