Hráčem 13. kola, Okresní přebor Mělník, se stává...

Datum kola: 31.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Filip Lejsek

25%

Veškeré rekordy v počtu hlasů roztrhalo hlasování o nejlepšího hráče 13. kola OP Mělník - celkem jste totiž svým oblíbencům poslali přes 500 hlasů! Jako vítěz z této vyrovnané řežby vzešel Filip Lejsek (17) - paradoxně jediný z nominovaných hráčů, který o tomto víkendu prohrál. To ale fanoušky Sokola Dolany neodradilo a svými hlasy z Filipa udělali hlavní hvězdu kola, gratulujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Procházka 19%
3. Jaroslav Frič 13%


0

Druhá pozice putuje do Velkého Borku, kde také úctyhodný počet hlasů nasbíral gólman Lukáš Procházka (23). Tento brankář, který se v soutěži může potkat i se svým bratrem Davidem (Pšovka Mělník), se tentokrát blýskl čistým kontem v zápase proti Hořínu. Jeho obrana tak zůstává i nadále tou nejlepší v soutěži. A nebylo by to to pravé hlasování, aby se na nejvyšší stupínky nedostal někdo ze Všestud. Ani tentokrát nebyla tradice porušena a třetí místo obsazuje Jaroslav Frič (25) - fotbalový cestovatel, který v rámci okresu vystřídal už dresy Chlumína, Řepína, Mšena, Nebužel, Dolních Beřkovic, Vraňan, Dolan a Velkého Borku (jehož je v současnosti hráčem), aby v současnoti střílel branky za Všestudy.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.