SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Další kolo soutěže je za námi a prvního vítězství se konečně dočkaly i Horní Počaply, což se výrazně promítlo do sestavy kola. Oba vedoucí týmy - Tišice a Pšovka B také nezaváhaly a dařilo se i dalšímu favoritovi z Velkého Borku. 13. kolo soutěže nyní zakončíme diváckým hlasováním o nejlepšího hráče...

Lukáš Procházka (Velký Borek) - Mašina z Velkého Borku se po kratší sérii nezdarů opět naplno rozjela a na její konto přibývají další čistá konta. Tak jako tento víkend proti Hořínu.

 

Daniel Kolumpek (Mšeno) - Při absenci zkušeného Romana Kolumpka byl Daniel tentokrát tím nejzkušenějším Kolumpkem na hřišti. A se svou rolí si poradil výborně!

 

Filip Rosa (Horní Počaply) - Zkušený čtyřicátník se dostal do sestavy Počapel a spolehlivým výkonem přispěl k premiérové výhře v sezoně!

 

Martin Prachař (Vojkovice) - Jeden gól ze hry a jeden z penalty - to je příspěvek Martina Prachaře k výhře svého týmu 3:1 nad Vysokou.

 

Matěj Šmejkal (Pšovka B) - Nadějný dorostenec se na hřiště dostal už v průběhu prvního poločasu a na své konto si připsal dvě gólové asistence. Zejména ta druhá po krásné akci stála za to.

 

Lukáš Kasal (Tišice) - Tišice opět vysoko zvítězili a svou premiérovou trefou v zelenobílém dresu k tomu přispěl i záložník Lukáš Kasal.

 

Jiří Kadlec (Dolní Beřkovice) - Zápas proti Libiši B sice příliš fotbalové krásy nepobral, jeden muž ale vynikal. Jiří Kadlec svou akcí a následnou proměněnou penaltou zařídil jediný gól zápasu.

 

Václav Valenta (Mšeno) - Mšeno porazilo Kralupy suverénně 4:0 a velkou chválu od trenéra Guttenberga si vysloužil i tento středopolař.

 

Filip Lejsek (Dolany) - Náročný víkend má za sebou tento dorostenec, který musel zvládnout 2 zápasy. Body za A-tým sice nezískal, svým výkonem ale přesvědčil!

 

Pavel Dohnal (Horní Počaply) - I dalšímu nominovanému hráči Horních Počapel je přes 40 let. Pavel Dohnal vsítil do branky Veltrus 2 góly, a to ještě neproměnil penaltu!

 

Jaroslav Frič (Všestudy) - Ani tentokrát se naše sestava kola neobejde bez hráče Všestud. Jaroslav Frič se v Dolanech blýskl výstavní dalekonosnou střelou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.