Hráčem 19. kola, Okresní přebor Mělník, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Václav Podivínský

38%

Ve velmi vyrovnaný souboj až do posledních minut hlasování se zvrhla anketa o nejlepšího hráče 19. kola OP Mělník. Nakonec vítězství na svou stranu strhnul Václav Podivínský (22), který zamířil do Všestud před jarní částí sezony na půlroční hostování z Velvar. V uplynulém kole na sebe upozornil výborným výkonem a v závěru také brankou po rohovém kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Aleš Finkous 37%
3. Martin Semerád 5%


0

Jen těsně na druhém místě skončil Aleš Finkous (23) z Hořína. Hořín v zimě přetavil jeho hostování z Vysoké v přestup a udělal dobře. Finkous se mu totiž odvděčuje kvalitními výkony, které potvrdil i v domácím zápase proti Horním Počaplům, ve kterém vsítil branku a Hořín zvítězil 3:0. Již s velkým odstupem na třetím místě skončil obránce Dolan Martin Semerád (35), který výborným obrannými výkonem pomohl uhlídat střelce Vojkovic a Dolany si i díky tomu přivezly domů velmi nečekané tři body. Na vítězství v anketě to ale tentokrát nestačilo.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.