SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

 19. kolo soutěže přineslo mnoho branek (nejvíce ve Vysoké 9), překvapení (výhra Dolan ve Vojkovicích) i hromadnou potyčku na zápase Dolní Beřkovice - Mšeno. No řekněte, můžeme si od toho fotbalu přát ještě více? Nyní je čas udělat radost jedenáctce těch nejlepších z tohoto kola.

Petr Marek (Vehlovice) - Do branky Vehlovic se tentokrát místo Brejši postavil Marek a hned je z toho čisté konto. S prázdnou odjela překvapivě Libiš, která se dosud prezentovala skvělou formou.

 

Aleš Finkous (Hořín) - Po nepovedeném minulém zápase se tentokrát prezentoval skvělým výkonem, který navíc podpořil gólovým zakončením jedné z akcí. Jasná volba do naší sestavy kola.

 

Martin Semerád (Dolany) - Dolany se ve Vojkovicích postaraly o největší překvapení kola a velký podíl na tom má kromě ofenzivních "hvězd" také pracovitý obránce, který hrál tentokrát výborně!

 

Tomáš Harant (Pšovka B) - Věk zastavit nelze a Pšovka navíc dostala ve Všestudech 5 branek. Ale přesto: nestárnoucí "Hary" byl opět výborný! Nejlepší hráč svého týmu přiváděl k zoufalství i o mnoho mladší útočníky soupeře.

 

Filip Lamač, Jakub Růžička (Velký Borek) - Velký Borek se může spolehnout na výborně hrající duo středopolařů, které se tentokrát postaralo o většinu gólů v síti Obříství. Velký Borek zvítězil 4:0.

 

Michal Novák (Tišice) - Jedni ho milují, druzí nenávidí. Jedno mu ale upřít nelze - fotbal hrát umí! Předvedl to i proti Kralupům a jeho nominace je nevyhnutelná.

 

Miloš Hakl (Všestudy) - Záložní řada domácích přeběhala tu hostující a vyčníval z ní Miloš Hakl, který sám dvě branky vstřelil a připravil svým spoluhráčům mnoho dalších akcí.

 

Tomáš Holub (Vysoká) - 56 minut na hřišti stačilo mladému kmenovému hráči Mělníka k tomu, aby do sítě Veltrus nasázel tři branky. Nejlepší střelec tohoto kola!

 

Václav Podivínský (Všestudy) - Urostlý útočník dělal obraně Pšovky B velké problémy. Hlavou připravil důležitý druhý gól a sám zakončil chvíli před koncem.

 

Petr Patera (Dolní Beřkovice) - Zkušený žolík opět úřadoval a v 80. minutě vítězným gólem rozhodl vypjatý zápas proti Mšenu, který nakonec domácí vyhráli 2:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.