Julie Ketmanová

Reportáž

FOTO: Lubná doslova urvala vítězství nad Jesenicí


Lubenská sestava se na zápas s Jesenicí neskládala vůbec lehce. Hosty nečekalo nic snadného, protože Baník nezapomněl na podzimní porážku, kterou měl v plánu soupeři vrátit i s úroky. Vyrovnaný zápas ale dlouho neměl vítěze a zdálo se, že se body budou dělit. Domácí ale v závěru urvali zápas na svou stranu a i když se hodně nadřeli, tři body nakonec získali.


Reportáž

FOTO: Rakovník uzemnil slabší Beroun, hattrick vstřelil Bohatý


V uplynulém kole naší I.A třídy se proti sobě utkaly celky z Rakovníka a Berouna. Lépe se zápas povedl domácím, kteří nadělili hostům hned šest branek. Skvělý Pešek navíc udržel čisté konto a celek se tak o skóre posunul na první místo před druhé Tuchoměřice, se kterými se o první příčku již brzy utká face-to-face.

Hattrick zaznamenal Bohatý.


Reportáž

FOTO: Městečko urvalo šťastné vítězství, hořký závěr pro Žehrovice


Takový závěr nechce zažít nikdo... Městečko se na jaře nemůže naladit na starou dobrou vlnu, kdy se mu dařilo. V dalším utkání přivítali Ohnivci na svém hřišti velmi silného soupeře ze Mšeckých Žehrovic. Domácí se dostali do vedení díky vlastní brance soupeře a zdálo se, že vítězství je na dosah. Poslední minuty ale přinesly vyrovnání, které bylo po delší chvilce odvoláno pro útočný faul a Žehrovice šly do kolen...


Reportáž

FOTO: Šlágr kola v Lubné ani zdaleka nenaplnil očekávání


Dlouho očekávaný a vyhlížený duel je za námi. A rozhodně to nebyla taková fotbalová podívaná, jakou by každý fanoušek od souboje prvního s druhým celkem tabulky čekal. První poločas nenabídl ani gól, celý zápas pak nabídl jen pár šancí, ze kterých padly až dva góly v závěru. Snad to oba aktéři vynahradí v dalším vzájemném střetnutí v rámci okresního poháru.


Reportáž

FOTO: Rakovník je stále v čele tabulky, jeho sílu pocítil klub ze Slaného


Rakovník doma narazil na výrazně hůře postavený tým ze Slaného, kterému nadělil hned pět branek a odkráčel ze hřiště s plným počtem bodů. Díky výhře se SK stále drží na prvním místě tabulky a bude se i nadále snažit své postavení udržet. Slaný naopak setrvává na dvanáctém místě tabulky a bude se muset ve zbytku sezóny ještě hodně nasnažit...


Reportáž

FOTO: Lužná po statečném výkonu v deseti urvala bezbrankovou remizu na Tatraně


Vzhledem k jarní formě Lužné nebylo možné před zápasem na Šamotce určit favorita. Obrovskou komplikací pro Spartu bylo brzké vyloučení Havlíčka, kvůli kterému museli hrát hosté takřka celý zápas v početní nevýhodě. Luženská parta se ale semkla, odmítla inkasovat a po zásluze bere cenný bod!


Reportáž

FOTO: Rakovník je osamoceným leaderem! Po pětigólovém střetu obral o body Kladno


V sobotu se proti sobě postavily celky Rakovníku a Kladna. Domácí se na hosty velmi dobře připravovali a tak zápas neměl vůbec jednoznačný průběh. Rakovník ale utkání zvládl na jedničku a odnesl si tři body, když dokázal zvítězit rozdílem jedné branky. Díky zisku se Rakovník dostal na osamocené první místo tabulky, protože Tuchoměřice pouze remizovaly s Jinočany.


Reportáž

FOTO: Zavidov doma vybojoval cenné body s Lány!


Před Velikonočním pondělím se proti sobě utkaly celky Zavidova a Lán. Velkým favoritem pro utkání byli hosté, kteří ale ani jednou nedokázali udržet své vedení a odnesli si ze zápasu pouhý bod, což mohou brát jen jako ztrátu. Zavidov se naopak těší z bodového zisku a bude se dále pokoušet o záchranu.


Reportáž

FOTO: Šlágr kola příliš krásy nenabídl, nakonec slavila Lubná


Ohnivec aréna byla dějištěm šlágru 18. kola rakovnického Okresního přeboru. Zkušený a kvalitní celek Městečka v domácím prostředí proti odhodlané a neméně kvalitní Lubné, navíc s dohledem velezkušeného sudího Milana Vyhnanovského. Vše nahrávalo kvalitní fotbalové podívané, která bohužel pro oko náročného diváka příliš krásy nenabídla...


Reportáž

FOTO: Jesenice ukradla vítězství Tatranu v poslední minutě!


Tatran šel do zápasu s Jesenicí v roli favorita a své postavení alespoň výsledkově potvrzoval. Domácí získali dvougólové vedení a vypadalo to, že se páteční den ponese v zelenobílých barvách. Hosté ale hráli do konce a to jim přineslo zasloužené ovoce v podobě jednoho bodu! Kontaktní branky Jesenici nakopla a po neproměněné tutovce Tatranu se potvrdilo fotbalové nepsané pravidlo nedáš - dostaneš.


Reportáž

Velikonoční nadílka od Rakovníka! Ten venku rozdrtil Vestec


V pátek se proti sobě postavily kluby Vestce a Rakovníka. Hosté si svá kouzla nechali až na druhý poločas, ve kterém se ve sledu necelé půlhodiny trefili hned čtyřikrát a deklasovali aktuálně čtvrtý tým tabulky rozdílem třídy. Rozhodl Žďánský, který v závěru přidal i potvrzující branku, kterou navýšil vedení hostů na čtyřbrankové. Rakovník díky výhře bodově dotáhl vedoucí Tuchoměřice, které se aktuálně potýkají s velkou herní krizí.


Reportáž

FOTO: Kralupy jsou doma na podzim neporaženy, druhý Rakovník skolil probuzený střelec Petr


Fotbalisté Kralup neprohráli v podzimní části sezony jediný domácí zápas. Přetrhnout tuto úctyhodnou sérii přijel do Olší Rakovník, který se v tabulce nachází na druhé příčce. Papírový favorit si ale v utkání nevytvořil příliš vyložených šancí. Naopak Kralupy využily většinu dobrých příležitostí a zásluhou probuzeného střelce Tomáše Petra, který si v zápase připsal dvě přesné trefy, se s podzimem rozloučily cennou výhrou.


Reportáž

FOTO: Nelahozeves sahala v Rakovníku po bodu, druhý tým tabulky ale vedení udržel


Fotbalisté Rakovníka přivítali na svém hřišti v posledním domácím utkání podzimní části sezony soupeře z Nelahozevsi. První poločas utkání, ve kterém se střetli dva celky z opačných konců tabulky, opanovali domácí, kteří i díky proměněné penaltě vedli 2:0. Ve druhém dějství ale mělo navrch Dynamo, které krásnou brankou Janovského snížilo a do poslední minuty hrálo o body.


Reportáž

FOTO: Pustověty ztratily dobře rozjetý zápas, Tatran spasil Jan Beneš


V roli favorita vstupoval Tatran do zápasu s Pustověty. Svou roli ale od prvních minut nenaplňoval. Byli to právě hosté, kteří drželi se soupeřem krok a za svůj velmi dobrý výkon byli gólově odměněni. Vyhrát jeden poločas ale Sokolu nestačilo. Po hodině hry přišel na hřiště Jan Beneš, který zavelel k vítěznému zelenobílému obratu.


Reportáž

FOTO: Městečko veze ze Zavidova povinné vítězství


Městečko je ve formě, kterou mohlo a chtělo potvrdit na hřišti zavidovské rezervy. Domácí věděli, že mohou v zápase jen překvapit a že je nečeká vůbec nic jednoduchého. V první půli odpověděli na dva góly soupeře kontaktní brankou, ale to bylo z jejich strany vše. Druhá polovina žádný gól nenabídla a body putovaly do Ohnivec arény.


Reportáž

FOTO: Ohnivci ovládli šlágr kola s Tatranem


Šlágr kola v Ohnivec aréně nabídl velmi zajímavou podívanou. Městečko přivítalo dosud první celek tabulky, kterým byl Tatran Rakovník. Hosté ale nezvládli specifické prostředí a malé hřiště, na kterém se nedostali do hry tak, jak by si představovali, a odjížděli bez bodu.

 


Reportáž

FOTO: Rozjeté Pustověty zastavila Lubná


Pustověty mohly vítěznou šňůru prodloužit v domácím zápase s Lubnou. První poločas byl opatrný, mírnou převahu měli hosté. A právě Baník se ujal ve druhé půli vedení, které udržel až do závěrečného hvizdu a zastavil tak rozjeté Pustověty, které navíc předskočil o bod v tabulce a aktuálně se nachází na druhé pozici.