ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 20.kolo Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Oto, gratulace k hráči kola. Věděl jsi o své nominaci?
Děkuji, o své nominaci jsem věděl. Kluci z fotbalu mě o této nominaci hned informovali a odkaz pro hlasování mi poslali přes aplikaci Whats App.
Překvapila tě samotná nominace, popřípadě výhra hráče kola?
Výsledek mě překvapil, jelikož si myslím, že v nominaci byli lepší kluci a o tom, že jsem hráč kola jsem byl překvapený velice.
Jak hodnotíš poslední zápas doma proti Bukovci?
Poslední fotbalový zápas hodnotím skvěle, jelikož to byl náš nejlepší zápas v jarním období. Myslím si, že jsme se semkli, když se nám zranil hráč Vláďa Velička a musela pro něj přijet RZS (přetrhl si vazy na ruce), tak si myslím, že vítězství patří jemu.
Na jaře se Metylovicím daří, čím to je?
Myslím si, že jsme více potrénovali v zimní přípravě, ale taky jsme měli štěstíčko, ale to k fotbalu patří.
Metylovický fotbal prošel za poslední roky velkou rošádou dokonce i hospoda na hřišti prošla velkou rekonstrukcí. Máte prý k dispozici i wellness. Jaké máte tedy cíle do budoucna, přece jenom nezaslouží si takový to areál vyšší soutěž?
Na tento areál jsme čekali 25 let a konečně to vyšlo. Myslím si, že kluci chtějí určitě postoupit. Uvidíme, co bude do budoucna a snad se to někdy povede (kluci na sobě budou muset makat).
Kde se cítíš nejlépe na hřišti a ským se ti za tvou kariéru hrálo nejlépe?
V mém věku už je mi jedno, kde hraju, ale nejlépe se cítím v obraně. S kým se mi nejlépe hrálo? To bych mohl jmenovat dlouho: Karel Hradil, Roman Valas (golman), Lukáš Halata, ostřílení borci.
Já osobně tě znám jako hráče již delší dobu a jsi velkým srdcařem. Tví spoluhráči o tobě mluví jenom v superlativech. Co tebe, ale táhne a přivádí zpět na hřiště?
Fotbal mě pořád baví, je to pro mě odreagování od všeho. Tím, že se mi vyhýbají zranění, můžu pořád hrát (musím zaklepat). Hodně času trávím se svým synem, který hraje taky fotbal, a tak se spolu pořád hecujem.
Baví tě i jiné sporty než fotbal? Popřípadě co děláš ve volném čase?
Volný čas? Co to je? baví mě všechny sporty – nohejbal, tenis, pingpong a běhání po horách. Jsem myslivec, rád se jdu odreagovat do lesa. Syn si udělal papíry na ryby, tak je zase spolu budeme chodit chytat. Je toho až moc, ale samozřejmě nesmím zapomenout ani na dceru a manželku.
Co dělá Otakar Kulhánek jako civilní zaměstnání?
Civilní zaměstnání v SUNGWOO HITECH – Údržbář.
Pokud se nepletu, tak máš dvě děti a já o tobě také vím, že máš takový malý statek. Jaké zvířectvo máš a jak to všechno stíháš i s fotbalem do kupy?
Jak už jsem psal v odstavci výše, s manželkou máme dvě děti. Že mám statek, to se říct nedá. Máme jen pro svou potřebu prasata, králíky, husy, kachny a slepice. Zvládat se to zatím dá. Syn hraje fotbal za Baník U9, tak nám to ježdění na zápasy a tréninky zabere spoustu času. Koncem května jede na Planeo Cup do Varnsdorfu, tak mu držte palce. Jelikož už i dcera chce navštěvovat kroužky, chodí do baletu a na tance, tak můj fotbal jde trošku stranou. Stále se ale snažím přijít alespoň 1x týdně na trénink.
Připadneš mi jako takový pohodář, je ale něco co tě rozhodí nebo naštve?
Kdysi to byli rozhodčí, ale teď už asi nic, jelikož jsou to taky jen lidi, ale mrzí mě, že kluci zápas odchodí bez bojovnosti. Nemusí se vždy dařit, ale srdce a zabojovat musí být.
Určitě se musím zeptat jestli tě něco samotná nominace na hráče kola a výhra bude něco stát do kabiny?
Určitě to bude stát něco do banku a taky něco na osvěžení. Kluci už se ozvali.
A na závěr se tě zeptám jestli máš pro někoho nějaký vzkaz, popřípadě co by si chtěl vzkázat?
Určitě mám vzkaz pro Láďu Veličku, aby se brzy uzdravil a taky bych chtěl poslat vzkaz všem fotbalistům, ať se jim vyhýbá zranění a jsou plní elánu a zápalu pro fotbal od nejmenších až po staré pány, staré pušky.
Děkuji ti za rozhovor ať se daří.
Já také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.