Budou týmy ve středu tabulky v klidu?

Opět jsme ukrojili týden do začátku okresních soutěží. Počasí sice stále fotbalově nevypadá, ale v klubech jsou již nažhaveni. Co je nového u týmů středu tabulky? Oslovili jsme trenéry a získali horké novinky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
František Machurka, Jestřabí Lhota
Největší změna nastala na postu trenéra. Po Petrovi Kurešovi převzal žezlo František Machurka. Petr Kureš, který vystřídal Sixtu uprostřed podzimní části, sice vytáhl hru Jestřábky o trochu výš, ale měl jiné představy o fungování týmu a proto skončil. Zimní přípravu ještě udělal Luboš Soukup, ale nyní je už u kormidla František Machurka. Příprava probíhá podle plánu. Kádr zůstal celý pohromadě a na spadnutí je příchod Davida Kubánka z Krakovan, protože v Jestřabí Lhotě bydlí. Jiné nové jméno se v kádru nejspíš neobjeví, protože není moc kam sáhnout. Tým se přihlásil do solidně obsazeného zimního turnaje v Č. Pečkách. Porazili 3:2 Sn. Poděbrady, 2:1 Uhl. Janovice, 2:1 Polepy a prohráli 2:3 s pořadatelským mužstvem. Ještě čekají dva turnajové zápasy, čili až do konce přípravy. Na konci soutěže bychom chtěli skončit v horní polovině, trošku zlepšit fotbalový projev. Je to sice cíl relativně velký, protože stačí dvakrát prohrát a jsme úplně jinde :-)
Vladimír Pěkný, Ratboř
Snažíme se co nejvíc natrénovat, ale bojujeme s docházkou. Když se má běhat, tak chodí jen omluvenky, když jim to nečekaně přehodím, tak zase nemají odpovídající obutí. Nechtějí pochopit, že z toho, co přes zimu natrénují, mohou vydržet celou sezónu. No, ale to asi nejsme jediní :-) V kádru zatím k žádným velkým změnám nedochází, měli bychom pokračovat stejně. Oslovili jsme tři posily, ale nakonec se z toho nic nepodařilo. Ale vrací se zpět z hostování v Libici Brtník, což je koncový hráč. Prozatím jsme odehráli dvě vítězná utkání s Nebovidy a prohráli jsme se Sedlcem. Ještě nás čekají Č. Pečky a rezerva Mogulu. A cíl pro jaro? Když to dotáhneme na šesté, sedmé místo, tak bude asi spokojenost. Na podzim jsme nějaké body prohospodařili, tak asi nemůžeme čekat víc.
Jan Lahoda, Jevany
Kádr doznal několika změn. Vrátil se Bečvařík z Velimi, přišel Míra Pepř z Poříčan a Šístek z Viktorky Žižkov. Takže jsme posíleni, protože všichni ostatní u nás zůstávají. Realizační tým je ve stejném složení. Příprava probíhá ke spokojenosti, podle plánu. Odehráli jsme zatím vítězné zápasy s Břežany (5:0) a Stř. Skalicí (2:1). Ještě bychom měli odehrát s Vyžlovkou a generálku s béčkem Sázavy. Cílem je záchrana :-). No, tabulka je vyrovnaná. Myslím, že kádr hráčsky máme na B třídu, ale chuť do trénování je nízká.
Pavel Krutský, Nučice
Do sestavy se vrátil Petr Zápotocký, který nyní pauzíroval z rodinných důvodů a dotáhli jsme do konce přestup Filipa Kubalíka. Kvůli administrativní chybě se nám nepodařilo prodloužit střídavý start Jakubovi Hervertovi, který tak bude působit jen v dorosteneckém krajském přeboru. Jinak hráčský kádr zůstává stejný. V jednání je ještě jeden hráč... Rozšířili jsme realizační tým o Jardu Pečenku a Ondru Houdka, kteří to se mnou už tedy dělali na podzim, ale teď je to oficiální :-) Příprava je docela dobrá, přístup většiny hráčů je nad očekávání. Hráli jsme utkání s Tuchorazí, kde jsme sice 1:4 prohráli, ale byl to vyrovnaný zápas. Odehráli jsme ještě zápas s D. Polem, který jsme vyhráli 6:1. Ještě nás čeká Kouřim a generálka s AFK Radlík. Jiný cíl než záchrana pro nás není. Máme těžký los na začátek, kdy máme doma Jevany a Pečky a mezitím jedeme do Č. Brodu. Když se nám podaří udělat šest bodů, tak by to bylo super, protože na tom by se dalo stavět.
Tomáš Kučera, Plaňany
Kádr zůstává téměř beze změn. Ukončil hostování Lukáš Debnár, který odchází do Dobřejovic. A v jednání máme jednoho rychlíka na kraj. I realizační tým zůstává beze změn. Zápasové vytížení jsme měli výborné. Vyhráli jsme turnaj v Uhříněvsi, kde jsme všechno vyhráli. Hrusice, Benice, Psáry (s trenérem Pavlem Kukou) a béčko Kunic. Naposledy jsme hráli v Radimi, kde jsme podlehli 6:3. Ještě nás čekají Berunice (v Poděbradech) a poslední víkend před mistráky si dáme relax. Možná zajdeme na bowling nebo tak něco... nebo nějaký dorost. Těch zápasů bylo dost... Chtěli bychom prožít klidné jaro. Věříme, že se nám bude dařit hned v prvním utkání s Třebovlí. Důležité bude vyhrávat doma a jako nováček asi nic víc čekat nemůžeme. Je to vyrovnané, tak snad nám to vyjde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.