Sestru jsem před kluky netajil, jen jsem ji chtěl uchránit, vysvětluje Martin Tušer

S roudenským Martinem Tušerem jsme si povídali kromě vítězného utkání také o jeho sestře, kterou dle slov jeho spoluhráčů před kabinou dlouho tajil. Proč? Dozvíte se v rozhovoru! 

(Rozhovor byl vytvořen ještě před utkáním se Sušicí.)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji k vítězství v hlasování o Hráče kola! Hecovali se spoluhráči v kabině, aby vás dotáhli k vítězství před sedlčanským Soldátem, se kterým jste bojoval?
Děkuji moc za gratulaci. Samozřejmě jsme se v kabině hecovali a kluci mi hodně pomohli k vítězství v hlasování. Byl to vyrovnaný souboj a velká shoda náhod, že jsme se po vzájemném souboji na hřišti utkali i ve stejném kole hlasování. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří mi posílali hlasy.
Výraznou měrou jste se podílel na víkendovém vítězství nad Tatranem, když jste vstřelil dvě branky. Jaký to byl z vašeho pohledu zápas?
Vstup do zápasu se nám vydařil skvěle. Jsem rád, že jsem v úvodu zápasu vstřelil dvě branky. Škoda jen dalších nevyužitých šancí v první půlce, které jsme společně s Matyášem Markytánem neproměnili. O poločase jsme si řekli v kabině, že budeme v dobrém výkonu pokračovat. Ale druhý poločas jsme začali špatně. Zbytečně jsme se dostali pod tlak a tím jsme úplně vypadli ze hry a soupeř nás začal přehrávat. Po dvou inkasovaných brankách do naší sítě jsem si myslel, že jsme promarnili vyhraný zápas. Díky šťastnému gólu Jakuba Píši v 90. minutě jsme brali tři body.
Kabinu bavíte svým účesem á la Gareth Bale. Prý s ním šla dokonce nahoru i vaše forma!
Svým účesem opravdu bavím celou kabinu (smích). Ale není to účes á la Gareth Bale. Slibuji, že když se mi bude i nadále dařit v zápasech jako s Tatranem, tak budu klidně účesy střídat každý týden (smích).
Roudné se drží v nabitém středu tabulky momentálně na desáté příčce. Moc klidu tedy přes zimu asi nebude, že?
Jsou před námi ještě dva důležité zápasy, které chceme zvládnout se ziskem šesti bodů, abychom o zimní přestávce neměli obavu o dolní příčky v tabulce.
Na čele tabulky se perou o první místo Karlovy Vary s Čížovou. Koho preferujete na postup do ČFL?
Z mého pohledu by si postup do ČFL zasloužily Karlovy Vary, už jen z důvodu kvality hřiště v Čížové.
Jak plánujete vy osobně využít zimní přestávku?
Chtěl bych i přes zimní přestávku na sobě dál pracovat, zajdu si zaběhat, abych udržel kondičku. Určitě bude důležitý i relax. Pojedu si zalyžovat, zajdu do sauny a na bazén.
S některými spoluhráči jste prošel dorostem Dynama a hrajete spolu už několik let. Jak moc to usnadňuje spolupráci na hřišti?
Herně znát své spoluhráče je velkou výhodou. Když spolu trénujete 5x týdně a odehrajete nespočet zápasů, je to znát i na hřišti při zápase. A když jsou to ještě parťáci mimo hřiště, tak je to super.
Prý máte rád Strakonického Dudáka. Znáte ještě někoho, kdo má toto pivo vůbec rád (smích)?
Mezi současnými spoluhráči nikdo takový není (úsměv). Ale prozradím Vám, že mám rád i jinou značku piva (úsměv).
Vaši spoluhráči mi také prozradili, že jste poměrně dlouho před kabinou tajil svou sestru. Proč?
(smích) Co na to říct. Sestru jsem netajil, jen jsem ji chtěl „uchránit“. Vždyť je se mnou v kabině x potencionálních švagrů (úsměv).
Zpět ale k vám. Máte nějaký vzor a oblíbený tým?
Mým velkým vzorem je John Terry. A od dětství fandím FC Chelsea.
Druhý týden po sobě odehrajete na domácím hřišti, tentokrát na E.On Stadion zavítá tým Sušice. Tři body jsou asi povinností, že?
Na domácím hřišti se nám daří. Zápas s týmem Sušice je velmi důležitý a musíme ho zvládnout na 100 % a získat tři body. Promarnili jsme dva zápasy, ve kterých jsme měli bodovat, ale svými vlastními chybami, jsme si udržení v tabulce zkomplikovali.
Díky za rozhovor a hodně štěstí nejen ve víkendovém utkání!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.