Oleh Lazaryev věří, že Plaňany oslaví sto let postupem

Nejlepší hráč 24. kola, Oleh Lazaryev ví, že do konce soutěže zbývá ještě několik těžkých zápasů, ale věří, že je jeho tým zvládne a budou si moci nadělit dárek k oslavě sta let fotbalu v Plaňanech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké bylo utkání s Libodřicemi?
Tento zápas je pro nás derby a to nikdy není jednoduché, ale zvládli jsme ho a tři body zůstaly doma. Ale musím pochválit soupeře za jejich skvělý výkon.
Gól jsi nedal, ale trenér tě chválil. Mrzí tě, že jsi se netrefil?
Celý tým tento zápas zvládl na výbornou, samozřejmě nějaké šance byly, ale musím vyzdvihnout výkon Michala Hradeckého, který mi všechny vychytal. To, že jsem branku nedal, mě určitě mrzí, protože každý gól potěší a především ten v derby.
Na čele tabulky střelců máte Motrunicha a Žembu. Kdo je lepší?
U této dvojice nejde určit, kdo je lepší, protože každý má své fotbalové přednosti a jsou důležitou součástí týmu. U Artema je škoda, že už do jarní sezóny nezasáhne, jelikož se v zápase proti Nučicím nechal vyloučit a oporou nám opět bude až v podzimní části a proto doufám, že uspěje a nejlepším střelcem bude Dominik Žemba.
Čeká vás Velim. Jaké bude tohle utkání?
Zápas s Velimí bude velice náročný, protože očekávám, že proti nám nastoupí spousta posil z áčka. My jsme ale odhodlaní se o body porvat a věříme, že si všechny tři odvezeme zpět do Plaňan.
Do konce sezóny budete hrát ještě s Ratboří a Jestřábkou. Kdo vás může ještě sesadit z vedoucího místa?
Jelikož míříme na postup, tak bychom měli zbytek zápasů vyhrát bez ohledu na to, proti komu nastoupíme. Ale myslím si, že pokud nebude do posledního zápasu v Jestřábce rozhodnuto, tak to bude nejtěžší zápas sezóny, jelikož půjde o všechno.
Míříte za postupem. Budete případně posilovat?
Na případný postup se netěším jen já, ale celý tým a jelikož letos Sokol Plaňany slaví 100 let, tak bychom si lepší dárek nemohli nadělit. I když cesta k postupu ještě nebude jednoduchá. Myslím si, že tým máme kvalitní, ale jestli k postupu opravdu dojde, tak by se nám určitě posily hodily.
Které protihráče považuješ v okrese za top?
Jednoznačně Nučice, smekám klobouk před tím, kolik se najde v jednom týmu rasistů a tak málo mozkových buněk a o fanoušcích ani nemluvím. (Smích) Ale abych se vrátil zpět k otázce, tak nedokážu říci, jelikož jsou hráči okresního přeboru všichni na podobně úrovni a já se soustředím především svůj tým.
Co tě naposledy nejvíc rozesmálo?
Nejvíce mě rozesmálo, že náš tým žoldáků vystřílel v Nučicích tři body.(smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.