HISENSE SESTAVA KOLA - 5.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024

Datum kola: 03.09.2023

0

Sestava kola je tady! Nechybí dva střelci hattricku ani brankář, který se taky zapsal na listinu střelců! Podívejte se sami a hlasujte, kdo byl úplně nejlepší tentokrát!

V bráně to bylo mimořádně obtížné, protože se objevila dvě čistá konta, Martin Žváček, brankář z dorostu Rad. Svratky, který za její béčko odehrál briliantní zápas, vychytal tři jasné góly a napomohl k vítězství 5:0. Druhé jméno je David Starý, který sice neměl narozdíl od Žváčka práci skoro žádnou, zato se zapsal na listinu střelců a všechnu svoji práci si splnil. Proto jsem se rozhodl pro něho. Oboum brankářům však přeji hodně štěstí i do dalších kol.

V obraně máme Pavla Jelínka, který s Březím-Březským dokázal porazit favorita soutěže Hamry. Vedle něho výborný Josef Novák z Radešínské Svratky, podle slov Stanislava Krejčího, "měl každý míč". Poslední jmenovaný je Petr Vašek z Hamrů, který si i přes prohru pouze o jeden gól připsal skvělý výkon.

Zálohu nám začíná krajní záložník z Borů B, Jan Karásek, kterému i přes prohru nikdo nestačil! Ve středu Bukáček z Radešínské Svratky, odehrál skvělý zápas a připsal se i na listinu střelců. Dále máme Bajera, který si připsal dva góly v remíze Křižanova B proti Ujčovu, i když sahal po hattricku. Dalšího máme Tomáše Kolbábka, který si i díky pomoci bratra Dalibora připsal hattrick a přispěl k vysokému vítězství Věchnova nad Losenicí.

V útoku ostrostřelec Ostřýž s hattrickem právě v zápase s Losenicí, dále David Dostál, který dovedl svůj tým Březí k vítězství proti favoritům soutěže. Poslední jmenovaný je jeho spoluhráč, Dominik Urbánek, který svou útočnou hrou také přispěl k povedenému výkonu a výhře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.09.2023 22:07 do 06.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.