HISENSE SESTAVA KOLA - 12.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 21.10.2023

0

Kdo zazářil ve 12.kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do říjnového slosování o televizi značky Hisense.

Filip Červenka (SK-1.FC Mikulovice) - Je to vždy loterie, koho nasadí Mikulovice do brány. V utkání se Srchem dostal přednost Filip a trenér udělal moc dobře. Jistota zákroků držela šance domácích na bodový zisk, čisté konto udržel i poté, co musel čelit penaltě.

Michal Bednář (Sokol Dříteč) - Základem pro výhru v Dražkovicích byla kvalitní defenzíva a tam hrál prim vysoký stoper, který je extra nebezpečný při každé standardce.

Matyáš Svoboda (SK Pardubičky "B") - V zápase podzimu v Sezemicích dostal nevděčnou úlohu uhlídat nejlepšího střelce okresu Radka Bukače. Svůj úkol splnil na jedničku.

Václav Beneš (SK Křičeň) - S kapitánskou páskou skvěle dirigoval obranu svého týmu, právě díky němu se ofenzíva Holic nemohla dosyta vyřádit.

Hubert Kopecký (Titanic Srch) - Přesun do obrany mu svědčí, v Mikulovicích měl nejvíce skvělých a pohotových obranných zákroků. Bohužel selhal při jediném okamžiku - penaltě. Doporučen do Sestavy kola spoluhráči.

Stanislav Školník (Sokol Rohoznice) - Utkání s Újezdem mu sedlo náramně a výsledkem byly dvě přesné trefy do sítě favorita.

Vojtěch Karel (Spartak Sezemice) - Proč jsou Sezemice v tabulce tak vysoko? Určitě to není jen kvůli gólům Radka Bukače. Sezemice mají v kádru dalšího nadstandardního hráče, jehož operačním polem je střed zálohy. S Pardubičkami vstřelil důležitý vyrovnávací gól.

Jan Pejcha (Sokol Dříteč) - Ve většině zápasů Dříteče je spoluhráči i protihráči označen jako klíčový hráč týmu. S Dražkovicemi tomu nebylo jinak, navíc si připsal jeden gól.

Ladislav Nevřala (AFK Ostřešany) - Výsledky Ostřešan letos jsou jako na houpačce. Jeden z mála hráčů, kteří si v každém utkání drží svůj vysoký standard, je Láďa Nevřala. Jeho centry do ohně jsou vysoce toxické, s Chvojencem utnul drama chytrým pátým gólem.

Lukáš Moravec (AFK Ostřešany) - Oba útočníci Ostřešan s Chvojencem řádili, oba dali dva góly. Zatímco Vlastimil Křivka měl při skórování i notnou dávku štěstí, Lukáš si své trefy pohotově připravil.

Petr Kopa (SK Holice "B") - Přišel oživit útok Holic na druhý poločas s Křičení. Výsledek? Vítězný gól, asistence u druhého a spousta dalších povedených akcí.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.10.2023 19:03 do 25.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.