HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 24.03.2024

0

19. kolo 1. A třídy skupiny B je za námi.

Zde jsou nejlepší hráči uplynulého kola, pro které můžete hlasovat. 

Minulé kolo vyhrál znovu hráč FK Řeporyje Ivan Rusyn.

V tomto kole nikdo hattrick nedal, ale Ondřej Adamík se proti Slovanu Bohnice trefil 2x.

V sestavě kola je tentokrát i Adam Malík, který v brance Kbel na jaře ještě neinkasoval. 

Vyhraje někdo z těchto hráčů nebo dáte přednost něomu jinému?

Hlasovat můžete do středečního poledne!

 

Brankář:

Adam Malík - ve šlágru 19. kola udržel střelce Aritmy na uzdě. Dobře si i postavil své tyče. To k tomu, ale patří. V jarní části sezóny zatím nedostal gól. Čisté konto drží již 270. minut.

Obrana:

David Brožek - Na pozici obránce si odehraje svoje. Rád podporuje útočné snahy svého týmu. Navíc jako exekutor pokutového kopu v duelu se Slivencem poslal Bohnice do vedení a o poločase to vypadalo, že Bohnice zvítězí. Nakonec z toho byl jen bod za remízu.

Matěj Šupina - Kapitánská páska na paži a potřetí za sebou v sestavě kola. Pilíř obrany Libuše, který má na svědomí, že jeho týmu se na jaře daří a z 3 utkání má 4 body.

Yuri Sarkisyan - Křídelník Raptors FC. Má velmi ofenzivní choutky a i proto si připsal dvě asistence v utkání s 1999 Praha.

Záloha:

Sebastian Razetto - Odehrál výborné utkání. Trenér ho po zápase moc chválil. Pokud takto bude pokračovat, určitě nebude hrát jen 1. A třídu.

Leo Bužík - Gólově se neprosadil. Velkou šanci před prázdnou brankou nedal. Nicméně byl to on, kdo na hlavu Doležela posadil centr, který pro Radotín znamenal jedinou branku v utkání s Meteorem.

Šimon Hořt - V utkání s vedoucím týmem tabulky byl aktivní. Snažil se vytvářet nebezpečné předfinální situace. Bohužel jeho nabídky spoluhráči nevyužili. Vydařený výkon na body se Spartakem Kbely nestačil.

Tomáš Karták - Gól jara? Možná. Jeho střela téměř z 25 metrů zapadla do vinglu branky. Byla to navíc branka vyrovnávací, která přinesla bod s Libuší.

Michael Richard James Houdek - Potřetí v sestavě kola za sebou. Ze tří odehraných utkání má na svém kontě neuvěřitelných 5 branek!

Útok: 

Daniel France - Třicetiletý útočník nedal branku od 20. září. O víkendu však do sítě Uhelných Skladů dal rovnou dvě branky a pomohl tak v druhém poločase svému týmu k důležitému vítězství proti Uhelným Skladům.

Ondřej Adamík - První poločas odpočíval na lavici náhradníků. Poločasovou pauzu využil k očividně dobré rozcvičce, jelikož po 5 minutách na hřišti vyrovnal na 1:1 v duelu s Bohnicemi. Nakonec přidal ještě jednu branku a pro příští zápas si jednoznačně řekl o základní sestavu.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.03.2024 09:59 do 27.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.