SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

5. kolo soutěže přineslo největší překvapení v podobě ztráty bodů Velkého Borku. Ve šlágru si pak Tišice v pohledném zápase poradily s Pšovkou B. I ostatní zápasy ale byly plné nasazení. Jak se promítly do obsazení sestavy kola? Na to se podívejte na dalších řádcích.

Jiří Kaiser (Hořín) - Po mnoha letech se opět objevil v soutěžích Okresního přeboru a hned je z toho vychytaná nula! Svému týmu pomohl k vítězství 5:0 nad Veltrusy.

 

Jan Vrňák (Horní Počaply) - Jeho dalekonosná střela znamenala vedení v derby proti Dolním Beřkovicím. To se ale jeho týmu v závěru nepodařilo udržet a nakonec odešel poražen v poměru 2:1.

 

Patrik Koudelka (Všestudy) - Už několik zápasů v řadě dokazuje mladý stoper Všestud, že v něm dříme veliký potenciál. Ten prokázal i v zápase proti Libiši, ve kterém jeho obrana udržela čisté konto.

 

Aleš Mráz (Libiš B) - Zkušená opora zadních řad Libiše a protějšek Koudelky ze vzájemného zápasu. Kdo jiný by měl být při výsledku 0:0 nominován, než neprostupní obránci.

 

Ondřej Kolumpek (Mšeno) - Teprve 16 letý odchovanec Mšena, který už naskakuje do zápasů dospělých. Tentokrát si kromě statečného výkonu připsal i asistenci na gól Guttenberga.

 

Jiří Kadlec (Dolní Beřkovice) - Záložník Beřkovic zejména v první půli hýřil aktivitou a jeho průniky byly zastavovány jen za cenu faulů. Odměnou za dobrý výkon mu pak byl vyrovnávací gól ve druhém poločase.

 

Petr Špička (Dolany) - Dvě branky do sítě Vehlovic v průběhu prvního poločasu znamenaly střelecké procitnutí Dolan. Tyto zásahy stačily na 2 body za vítězství po penaltách.

 

Jakub Juklíček (Vojkovice) - Další dvoubrankový střelec. Odpor Obříství nalomil hned v úvodních minutách, aby ho nakonec úplně dorazil pár minut před koncem.

 

Richard Polanský (Hořín) - Po týdnu další tříbrankový střelec v dresu Hořína. Štafetu přebírá po Žemličkovi, který se prosadil třikrát do sítě Horních Počapel. Polanský svůj čistý hattrick zkompletoval již v 65. minutě.

 

Jan Rolenc (Vysoká) - Před poločasem vyrovnal, aby ve druhé půli dalšími třemi brankami smetl ze hřiště soupeře z Kralup. Tradiční člen sestavy kola je opět zde!

 

Tomáš Prejzek (Tišice) - Vysoká útočná věž Tišic si spolu s kolegou Tomanem dělala v první půli na hřišti, co chtěla. Výsledkem byl jeden vstřelený gól a další pěkné akce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.