SESTAVA KOLA - 6.kolo Divize E, 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

V 6. kole Divize E jsme se hattricku nedočkali, zato bylo k vidění několik nesmírně napínavých zápasů. Petřkovice ztratily všechny tři body v Brumově, a tak se na čele tabulky osamostatnily Nové Sady s 18 body. Ty k vysokému vítězství 7:0 nad Krnovem dovedl především Tomáš Režný, který má v posledních týdnech neskutečnou fazónu. Kdo další je v sestavě kola?

Brankář: Martin Sváček (FC Velké Karlovice+Karolinka)

 

Na tomto postu byla tentokrát velká tlačenice. Mezi třemi tyčemi byli hned tři aspiranti na nominaci do sestavy kola. Filip Urbánek z Brumova a Zdeněk Jež z Frýdlantu nad Ostravicí chytili penaltu, a díky tomu pomohli svým klubům ke třem bodům. Jenomže Martin Sváček, nejenže kromě jedné střely pochytal všechny další velké šance Slavičína, ale také proměněnou penaltou zajistil rozdílový gól. Velké Karlovice vyhrály 3:1.

 

Obrana: Radim Wozniak (Odra Petřkovice), David Dulík (Vsetín), Ondřej Malina (Nový Jičín)

 

Zkušený obránce Radim Wozniak z Petřkovic se sice se svými spoluhráči musel sklonit před Brumovem, ale se svým výkonem může být spokojen. David Dulík, který ve středu rozhodl duel s Petrovicemi, byl součástí pevné vsetínské defenzívy, která neinkasovala na půdě béčka Opavy. Ondřej Malina z Nového Jičína byl vidět v zápase s Havířovem. Plnil si své defenzívní úkoly a byl nebezpečný i při útočných standardních situacích.

 

Záloha: Filip Panák (Lokomotiva Petrovice), Tomáš Režný (FK Nové Sady), Jan Blaha (FK Nové Sady)

 

Filip Panák z Petrovic odehrál vynikající utkání na půdě Rýmařova. Svým výkonem přispěl k jasné výhře 0:3. Jan Blaha z Nových Sadů se vrací do hry po zranění a zatím se postupnými krůčky dostává do své někdejší formy. Proti Krnovu se jednou střelecky prosadil. Tomáš Režný byl úhlavní postavou souboje s Krnovem. Sám dal dvě branky, na dalších třech se výrazně podílel. Byl to jeho zápas.

 

Útok: Milan Dokoupil (Valašské Meziříčí), Daniel Kořenek (ELSEREMO Brumov), Radovan Lokša (Nový Jičín), Pavel Tobiáš (Frýdlant nad Ostravicí)

 

Milan Dokoupil z Valašského Meziříčí se srdnatě rval s defenzívou Hranic. Dvě góly v rozmezí 34. až 45. otočil skóre a byl jednoznačně hvězdou utkání. Daniel Kořenek z Brumova podruhé v této sezóně vstřelil v jednom zápase dvě branky. Opět znamenaly tři body. Tentokrát dvakrát pokořil silné Petřkovice. Radovan Lokša z Nového Jičína byl ústředním hráčem duelu s Havířovem. Na dvě branky nahrál, třetí dal sám. Zkrátka vyčníval nad všemi ostatními. Pavel Tobiáš z Frýdlantu nad Ostravicí zařídil proti Dolnímu Benešovu vyrovnání a odehrál skvělý zápas.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.