SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

Jediné vítězství hostujícího celku nabídlo 7. kolo soutěže. Postaralo se o to béčko mělnické Pšovky, které jediným gólem z poslední minuty zvítězilo v Hoříně. K vidění byla mimo jiné také třináctigólová kanonáda v podání Vojkovic a nebojácný výkon Všestud ve Vysoké, který ale body nepřinesl. Každopádně ale je z čeho vybírat!

Jan Staněk (Pšovka B) - Udržená nula se vždy cení, zvlášť, když se jí podaří vychytat v derby a vede k nejhubenějšímu možnému vítěztsví 0:1. "Bárt" chytil tři velké šance domácího Hořína a nominaci do sestavy kola si jistě zaslouží!

 

Daniel Vermach (Dolní Beřkovice) - Jindy brankář se po nemoci vrátil na hřiště na nezvyklé pozici levého obránce. Tento tah se trenérovi domácích vyplatil dokonale - nejen, že Beřkovice neinkasovaly, Vermach se také stal jediným střelcem utkání!

 

Michal Novák (Tišice) - Při absenci tradiční stoperské dvojice Brodský - Brzoň se tento středopolař musel zasunout ze záložní řady do obrany. Vedl si výborně a útoku Libiše B nepovolil jedinou branku.

 

Jan Mašek (Vehlovice) - Vstřelený gól a udržená nula - co více si od stopera přát? Zvlášť, když to vede k jasnému vítězství 5:0 nad favorizovaným Mšenem.

 

Daniel Bárta (Pšovka B) - Velezkušený záložník se v této sezoně opět objevuje v dresu pšovecké rezervy a jím proměněná penalta v poslední minutě znamenala jediný gól zápasu v Hoříně.

 

Lukáš Tlustý, Petr Špička (oba Dolany) - Dvojice středových hráčů z Dolan - Petr Špička v roli nahrávače a tvůrce hry, Lukáš Tlustý jako dvougólový střelec. Jejich výkony dopomohly k výhře 4:1 nad Obřístvím.

 

Ladislav Plicka (Vojkovice) - Z vojkovického týmu, který nasázel odevzdaným Horním Počaplům hned 13 gólů, byl do sestavy kola vybrán ten nejúspěšnější střelec - čtyřgólový Ladislav Plicka.

 

Jaroslav Toman (Tišice) - Tišicím se daří a jejich formu dokumentuje svými brankami vysoká útočná dvojice Toman - Prejzek. Tentokrát předvedl hattrick prvně jmenovaný a zařídil tak výhru 4:0 nad Libiší B.

 

David Chorvát (Vehlovice) - Další třígólový střelec tohoto kola! Jeho branky pomohly porazit Mšeno pětibrankovým rozdílem. Vehlovice tak konečně zabraly a drápou se do vyšších pater tabulky.

 

Jiří Trutnovský (Vysoká) - Hlavní postava velmi pěkného duelu mezi Vysokou a Všestudy. Sám vstřelil rozhodující druhý gól svého týmu a velký podíl měl i na třetí brance, před kterou vysunul do samostatného úniku Žabu.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.