SESTAVA KOLA - 14.kolo Divize E, 2015-2016

Datum kola: 08.11.2015

0

Je za námi 14. kolo Divize E, což znamená, že máme za sebou polovinu soutěže. V tomto kole byl k vidění jeden hattrick, kterého petrovický Filip Panák dosáhl během 10 minut. Nové Sady potřetí v řadě nevyhrály a nechaly si odskočit Petřkovice, které porazily Slavičín, na 4 body. Kdo se propracoval do sestavy kola?

Brankář: Filip Urbánek (ELSEREMO Brumov)

 

Volba brankáře byla velmi těžká. Výborně totiž zachytali i Antonín Buček z Petřkovic a Radim Smětak z Havířova. Nakonec byl vybrán Filip Urbánek z Brumova, který vychytal čisté konto a svými zákroky pomohl k důležité výhře nad silnými Novými Sady. Byl teprve třetím gólmanem, kterému se povedlo novosadské vychytat.

 

Obrana: Miroslav Matušovič (MFK Havířov), Jiří Šimčík (FK Krnov)

 

Hrající trenér Havířova je v sestavě kola podruhé za sebou. Proti Krnovu se znovu postavil na pozici stopera. Po celý zápas ukazoval svůj přehled ve hře. Výborně si plnil své obranné povinnosti, odebíral míče, při svém nízkém vzrůstu vyhrával hlavičkové souboje, dobře zahrával standardní situace. Deset minut před koncem svůj tým zachránil, když zastavil míč směřující do havířovské branky na brankové čáře. Dočkal se pochvaly i ze strany soupeře.  Ve stejném duelu se na druhé straně vyznamenal krajní obránce Jiří Šimčík. Během zápasu byl velmi aktivní a nakonec to byl on, kdo srovnal na 1:1. Toto utkání se mu skutečně povedlo a nominaci si zaslouží.

 

Záloha: Marek Novák (ELSEREMO Brumov), David Levčík (Odra Petřkovice), Petr Škuta (Lokomotiva Petrovice), Lukáš Matůš (FC Vsetín), Miroslav Hanák (SK Hranice), Radek Němec (Jiskra Rýmařov)

 

Marek Novák z Brumova odehrál skvělé utkání proti Novým Sadům. V 45. minutě vstřelil hlavou krásný gól na 2:0, což bylo pro jeho tým nesmírně důležité. David Levčík z Petřkovic byl u výhry 2:0 nad Slavičínem. V zápase opět ukázal svou skvělou kopací techniku, když nahrál na gól na 2:0. Ten definitivně zlomil odpor hostů. Petr Škuta z Petrovic se po delší době vrátil do základní sestavy. Proti Dolnímu Benešovu exceloval na pozici „šestky“, tedy defenzívního záložníka. Byl nejlepším hráčem na hřišti. Lukáš Matůš ze Vsetína otevřel skóre v souboji ve Valašském Meziříčí už ve 3. minutě. Nutno dodat, že to byla opravdu krásná branka. Zápas se mu povedl, a přispěl tak k velmi překvapivé výhře 1:2. Miroslav Hanák z Hranic byl u dvou gólů. Po jeho centrech z levé strany padly branky na 1:0 a 2:1. V duelu byl velmi aktivní. Radek Němec z Rýmařova byl hrdinou duelu s Velkými Karlovicemi. Sám vstřelil 2 góly a výraznou měrou se podílel na vítězství 3:0.

 

Útok: Šimon Chwaszcz (Slavičín), Filip Panák (Lokomotiva Petrovice)

 

Šimon Chwaszcz ze Slavičína se sice z bodů neradoval, ale se svým výkonem proti vedoucím Petřkovicím mohl být spokojen. Srdnatě se pral s vysokými domácími stopery. Vyhrál spoustu soubojů a po celý duel velmi aktivně zaměstnával obranu Petřkovic. Jen gól mu scházel. Filip Panák nebyl v prvním poločase proti Dolnímu Benešovu tak výrazný, ale krátce po přestávce se posunul na hrot, což mu očividně prospělo. V rozmezí 58. až 68. minuty vsítil tři branky. Byl jediným střelcem zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.