SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Předposlední podzimní kolo soutěže je za námi a přineslo nám tentokrát úžasné gólové hody - v Tišicích 10 branek, na Pšovce 9 a na Vysoké 8. Volba do sestavy kola tak byla tentokrát ulehčena. Máme tu i jednu specialitu... ne vždy se stane, že jste nominován na hráče kola po prohře 1:7. Inu, tentokrát jsme udělali výjimku...

Milan Šmejkal (Horní Počaply) - Vychytaná nula přišla v pravý čas a Počaply ukořistily v Kralupech obrovsky cennou výhru. Boj o záchranu bude ještě zajímavý!

 

Václav Štauber (Vehlovice) - Oslabené Vehlovice neměly na Vysoké šanci, přesto ale předvedly parádní kousek. Gól obránce Štaubera by se hodil do televizní rubriky gól týdne!

 

Daniel Bárta (Pšovka B) - Pšovka přestřílela Mšeno a výraznou měrou k tomu přispěl i čtyřicátník Bárta, který tentokrát nastoupil na netradiční pozici stopera a dvakrát se nádherně trefil z přímých kopů.

 

Pavel Dohnal (Horní Počaply) - Zkušený obránce přidal k bezchybnému defenzivnímu výkonu také rozhodující trefu už ve 13. minutě zápasu proti Kralupům!

 

Martin Tetiva (Vojkovice) - Jeho dva góly v první půli zápasu v Hoříně zlomily odpor soupeře. Vojkovice pak dokráčely ke snadnému vítězství 0:6.

 

Filip Mündl (Libiš B) - Mladý odchovanec Libiše odehrál zřejmě svůj nejlepší zápas v mužské kategorii, když vstřelil jediné dvě branky zápasu proti Veltrusům.

 

Martin Veselý (Vysoká) - Jestli se na někoho mohou na Vysoké spolehnout, je to právě jejich kapitán. I tentokrát zavelel k útoku a vstřelil první gól zápasu.

 

Jan Dokoupil (Tišice) - Tišice si s chutí zastřílely a ačkoli se Dokoupil podíval na hřiště až po 50 minutách hry, přesto stačil vstřelit dvě branky!

 

Miloslav Švancara (Všestudy) - Z pozice levého záložníka dělal tento hráč pořádný vítr v obraně soupeře z Obříství. Nakonec se mohl radovat z těsné výhry 2:1.

 

Zbyněk Štrupl (Velký Borek) - Slavia si přivezla z Dolních Beřkovic nesmírně cenné 3 body, pod které je největší měrou podepsán právě tento zkušený útočník. Připsal si 2 přesné zásahy.

 

Tomáš Prejzek (Tišice) - Vstřelil 6 (!!!) gólů do sítě Dolan...




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.