SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Poslední kola fotbalových soutěží už jsou za námi, vše podstatné, co se událo v rámci klubů, již bylo řádně rozebráno na rozlučkách a dokopných. Přesto tu ale, ještě než si začneme užívat zaslouženého odpočinku, máme tu poslední vrchol podzimní sezony 2015! Za své výkony v podzimní části totiž byla odměněna jedenáctka borců nominací do ideální sestavy. Je jen na vás, kdo se stane tím úplně nejlepším…

 

Brankář:

Lukáš Procházka (23) – SK Slavia Velký Borek. Velký Borek inkasoval v 15 zápasech pouhých 10 gólů a velkou zásluhu na tom má i jeho brankář. Jediné, co mu snad můžeme vytknout, je slabší úspěšnost v penaltových rozstřelech. Jinak svými skvělými výkony vytáhl tým až na 3. místo tabulky.

 

Obrana:

Petr Driml (31) – TJ Sokol Tišice. Kmenový hráč Sokola Tišice odváděl až do svého zranění skvělé výkony a přispěl tak k tomu, že Tišice za celý podzim ztratily pouhé 3 body a neprohrály. Pyšní se také s 12 obdrženými brankami druhou nejlepší obranou soutěže.

 

Slavomír Vála (21) – FK Vysoká. Spolu se zápasy v I.B třídě za FC Mělník odehrál na podzim obrovskou porci zápasu, ve kterých si vyzkoušel roli stopera i středního záložníka. Výkony podával skvělé a v dresu Vysoké přidal i dvě branky.

 

Aleš Mráz (36) – TJ Sokol Libiš B. Vedle mladíka zkušený harcovník – a opět z týmu, jehož devizou je vynikající defenziva. Skvělý hlavičkář, který v kariéře prošel Starou Boleslaví či Odolenou Vodou, je jejím stavebním kamenem.

 

Patrik Koudelka (24) – SK Viktoria Všestudy. Odchovanec Čechie Kralupy sice nastupuje na defenzivní pozici, to mu ale vůbec nezabránilo v praktikování útočných výletů. Ty na podzim hned čtyřikrát skončily vstřelenou brankou.

 

Záloha:

Václav Valenta (19) – SK Mšeno. Mladé a ostré křídlo je produktem mšenské mládežnické líhně. V průběhu podzimu se dostal do skvělé formy – sám vstřelil 7 branek a další připravoval pro své spoluhráče.

 

Daniel Bárta (43) – FK Pšovka Mělník B. Už to vypadalo, že zkušený středopolař dohraje kariéru ve III. třídě na Botafogu. Nakonec se ho ale trenéru Martincovi podařilo zlákat na Pšovku, a to se ukázalo jako vynikající tah. Dan totiž nestárne a i nadále rozdává fotbalovou radost! Důkazem toho je 7 vstřelených branek.

 

Jiří Kadlec (27) – TJ Sokol Dolní Beřkovice. Další sedmibrankový střelec v naší nominaci. Podceňované Dolní Beřkovice dotáhl svými výkony do horní poloviny tabulky. Zda však setrvá i v jarní části, nebo zamíří zpět do domovské Zbraslavi, to je zatím ve hvězdách.

 

Petr Špička (31) – TJ Sokol Dolany. Dolanům se sice podzimní část sezony nevyvedla podle představ, na jednoho hráče ale bylo spolehnutí – ofenzivní hvězda týmu totiž nastřílela 10 branek a zatím drží svůj tým nad sestupovými vodami.

 

Útočníci:

Tomáš Prejzek (29) – TJ Sokol Tišice. Jednoznačně největší hvězda podzimu OP Mělník! 24 vstřelených branek znamená průměr více než jeden a půl gólu na zápas. Svými brankami dotáhl Tišice na první místo soutěže a bude zajímavé sledovat, zda se na jaře nepodívá do vyšší soutěže.

 

Richard Polanský (30) – AFK Hořín. Hořín hraje v klidném středu tabulky a přispívá k tomu svými střeleckými výkony i rychlonohý útočník Polanský. V podzimní části sezony dosáhl na 11 z celkových 28 branek svého týmu a dělí se o 5. místo v tabulce střelců.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.   

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.