SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

21. kolo soutěže přineslo vzpouru týmů z chvostu tabulky - Kralupy i Veltrusy totiž dokázaly zvítězit na hřišti soupeře! Vyhrát dokázali také favorité z Tišic a Velkého Borku, a tak zůstávají karty na čele tabulky rozdány stále stejně. A nejlepší hráči? Ty najdete níže...

Michal Nádeník, Marek Melišík (Veltrusy) - Veltrusy dokázaly naprosto překvapivě zvítězit v Dolních Beřkovicích, na čemž mají velký podíl ústřední postavy týmu - gólman Nádeník čelil penaltě, kterou Trubička nakonec poslal nad branku a na druhé straně Melišík chvíli před koncem ze stejné situace nezaváhal.

 

Václav Štauber, Jan Brejša (Vehlovice) - Zkušený Štauber si při absenci Maška navlékl kapitánskou pásku a Vehlovicím to šlapalo. A to i přesto, že tradiční brnakář Brejša nastoupil v poli. Lafatovskou tečí ale dokázal skórovat a Vehlovice tak porazily Obříství 4:1.

 

Tomáš Brzoň, Tomáš Prejzek (Tišice) - Tišičtí zatím na jaře stále hledají herní lehkost, vyrovnané zápasy ale dokáží dovést k vítězství. Stejně tak tomu bylo tentokrát proti Všestudům, které domácí rozstříleli až čtyřmi góly ve druhé půli.

 

Radim Dvorný (Pšovka B) - Na podzim stabilní člen sestavy se na jaře více objevuje v dresu áčka, ale když je potřeba, zaskočí i za B-tým. S motivací tento hráč problém rozhodně nemá a dvěma góly to odnesla Vysoká. Na body to ale nestačilo.

 

Jaroslav Vilda (Vysoká) - I na Vysoké našli dvougólového střelce, kterým byl středopolař Vilda. I díky němu dokázala Vysoká navázat na body přivezené z Kralup a doma přestřílet Pšovku 5:3.

 

Jan Kopecký (Dolany) - Dolany pokračují ve své vítězné sérii, a přestože se proti Libiši většinu zápasu bránily, díky vydařeným brejkům berou 3 body. Jeden gól vsítil také navrátilec do sestavy Kopecký.

 

Jaroslav Kováč (Velký Borek) - Ani Velký Borek neměl proti Horním Počaplům vůbec lehkou úlohu, zlepšeným výkonem ve druhé půli ale nakonec vysoko zvítězil. Dvě branky si připsala i hlavní ofenzivní hnězda domácích Kováč.

 

Jakub Matějček (Kralupy) - Po nešťastných prohrách konečně body! Kralupští totiž dokázali otočit zápas v Hoříně. Jejich nejnebezpečnějším hráčem je už dlouhá kola Matějček, který tentokrát konečně dokázal kromě spalování vlastních vypracovaných šancí i vstřelit gól, který znamenal veledůležité body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 13:57 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.