SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Velmi útočná sestava hned s pěti útočníky, byla zvolena za tu nejlepší, jakou 22. kolo soutěže nabídlo. Toto kolo přineslo velmi vyrovnané zápasy - přeci jen největší gólový rozdíl je dvoubrankový, což je jev na okresních trávnících nevídaný. Tak pojďme na to!

Pavel Heimrath st. (Vojkovice) - Dost možná nejstarší brankář v soutěži zaskakuje při absencích svého syna a tentokrát se mu skutečně dařilo. V Horních Počaplech nedostal gól a vychytal bod navíc v penaltách.

 

Jaroslav Doležal (Velký Borek) - Původně tento vzrůstem neveliký univerzál z Velkého Borku nastupoval spíše v ofenzivě, trenér Vlk z něj ale udělal beka a určitě svého tahu nelituje!

 

Michal Rada (Všestudy) - Sedmatřicetiletá zimní posila zamířila do Všestud na hostování z Dynama Nelahozeves. Nyní svými výkony drží obranu týmu, což potvrdil i proti Vysoké.

 

Miroslav Brodský (Tišice) - Zraněný prst ještě není zcela doléčen, i přesto se ale stoper Tišic rozhodl jít do zápasu. A udělal dobře - jeho tým dokázal zvítězit na půdě Libiše B.

 

Matěj Řenč (Kralupy) - Kralupy se nadechují ke stíhací jízdě a odnesly to Dolní Beřkovice. Kapitán týmu Řenč k vítězství přispěl dvěmi proměněnými penaltami.

 

Radim Dvorný (Pšovka B) - Pokud se v útoku Pšovky B sejde áčkařské duo Dvorný - Gabčo, mají soupeřovi obránci o zábavu postaráno. Do sítě Hořína se každý jmenovaný trefil dvakrát.

 

Pavel Landsman (Hořín) - Hořínský kapitán táhnul svůj tým k bodovému zisku v derby na Pšovce, tentokrát se ale nezadařilo. I tak ale jeho dva góly zaslouží uznání.

 

Jaroslav Kováč (Velký Borek) - Rychlonohý útočník Velkého Borku se těší výborné formě a již dosáhl na hranici 20 branek. Zasloužily se o to dva zásahy do sítě Veltrus.

 

Tomáš Prejzek (Tišice) - Nejlepší střelec soutěže je zpět ve skvělé formě a Tišice začínají opět vyhrávat. Dva góly proti Libiši B znamenaly další přísun tří bodů důležitých pro postup.

 

Jakub Hovorka (Obříství) - Tradiční střelci svých týmů měli v tomto kole žně a nejinak tomu bylo v Obříství. Hovorka totiž byl jediným střelcem svého týmu a domácí i díky skvělé obraně zvítězili.

 

Vojtěch Závěšický (Mšeno) - Opět po kole se ve Mšeně objevil další střelec hattricku. Po Jiřím Guttenbergovi se jím stal jeho parťák z útoku Vojtěch Závěšický, který nasázel tři góly doslova během pár minut.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 21:49 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.