SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Vítězství Obříství v derby nad Libiší B a import bodů z Vysoké v podání neochvějného lídra tabulky z Tišic - to byly nejzajímavější události minulého kola. Jak se promítly do sestavy kola posuďte na následujících řádcích...

Daniel Hnízdil, Václav Valenta (Mšeno) - Brankář Hnízdil se prezentoval velmi spolehlivým výkonem, Valenta zase střílel góly. Tato kombinace Mšenu vynesla výhru na hřišti Dolan.

 

Jakub Růžička, Jaroslav Kováč (Velký Borek) - Dva tříbrankoví střelci v jednom zápase a navíc v dresu jednoho týmu? To tu v této sezoně OP Mělník ještě nebylo...

 

Martin Vrábel (Obříství) - Obříství díky skvělé první půli vyhrálo sledované derby a podepsal se pod to i obránce Vrábel brankou přímo z rohového kopu.

 

Kamil Závacký (Všestudy) - Všestudy podaly v Hoříně zodpovědný defenzivní výkon, za který byly odměněny vítězným gólem pět minut před koncem.

 

Miroslav Pexa (Dolní Beřkovice) - Tento krajní hráč neúnavně podporoval ofenzivu svého týmu a dokázal také vstřelit první gól zápasu, který zlomil odpor hostů.

 

Milan Hanuš (Horní Počaply) - Ač se pro ně zápas na Vehlovicích nevyvíjel příznivě, Horní Počaply nakonec vezou domů všechny body. Zasloužil se o to proměněnou penaltou v samotném závěru kapitán týmu Hanuš.

 

Stanislav Sýs (Veltrusy) - Veltrusy se postaraly o největší překvapení kola, když dokázaly Sýsovým gólem z poslední minuty zápasu vyhrát ve Vojkovicích.

 

David Fabián (Tišice) - Tišice na Vysoké předvedly velmi koncentrovaný a kvalitní výkon, k čemuž pomohl gólem a vynikajícím výkonem i hráč, který obvykle není v zeleném dresu tolik na očích.

 

Marek Ryšlavý (Libiš B) - Porážku svého týmu sice neodvrátil, vysloužil si ale za svůj výkon chválu domácího trenéra. Marek Ryšlavý.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 21:26 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.