SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 28.08.2016

0

Po odehraném 3. kole soutěže máme hned 6 hráčů, kteří mají bilanci více než jednoho gólu na zápas. Největší gólové žně byly tentokrát k vidění na Pšovce, kde padlo hned 7 gólů a odkud si Vojkovice odvezly vybojovanou výhru. Nyní kolo zakončeme tradičním hlasováním. Pojďme na to!

Tomáš Karda, Petr Patera (Dolní Beřkovice) - Ač v poslepované sestavě, Beřkovičtí zabrali a díky skvělému výkonu brankáře Kardy a útočníka-veterána Patery, dokázali zvítězit na horké půdě v Obříství 0:1.

 

Jiří Polák, Adam Chudoba (Horní Beřkovice) - Dvojnásobné zastoupení si vysloužili také u souseda v Horních Beřkovicích. Domácí tým totiž na svém hřišti deklasoval Kostelec. Pomohl mu k tomu hattrick střelce Chudoby a spolehlivý výkon defenzivy v čele s Jiřím Polákem.

 

Josef Pixa, Jan Mikoláš (Horní Počaply) - Stejný výsledek jako v Horních Beřkovicích se zrodil také v Horních Počaplech a opět jsou oceněni hlavní aktéři - za bezchybnou defenzivu si zaslouží vyzdvihnout Josef Pixa. Jan Mikoláš zase vstřelil dvě branky - a to i přesto, že nastoupil až o poločasové přestávce.

 

Vojtěch Šeda (Lobkovice) - Lobkovičtí po postupu ještě nepoznali hořkost porážky - a ačkoli doma proti Vysoké to nebyla žádná fotbalová hitparáda, dva body zůstávají opět doma. Svůj podíl na tom má díky poctivé defenzivní práci i stoper týmu Vojtěch Šeda.

 

Vladan Přáda (Vehlovice) - Vehlovice slaví první bodový zisk, k čemuž přispěl i neúnavný bojovník ve středové řadě Vladan Přáda. Ten výborně vybojoval míč před první brankou svého týmu a v příkladné bratrské spolupráci naservírovali před branku Ivovi.

 

Tomáš Pospíšil (Libiš B) - Vlnu kontroverzí vzbudil druhý poločas zápasu v Libiši, k čemuž v dobrém přispěl i jeden z nejzkušenějších domácích hráčů. Po zákroku na něj byl totiž vyloučen hostující Stejskal a hosté tak dohrávali o desíti.

 

Martin Tetiva (Vojkovice) - Vojkovice nečekalo na Pšovce nic lehkého, adept na postup ale nakonec zápas zvládl. Svým dílem k tomu přispěl i aktivní křídelník Tetiva, který jednu branku sám vstřelil a po celou dobu zápasu zlobil obranu domácích.

 

Jakub Polák (Všestudy) - Hra Všestud má sice podle slov samotných hráčů k ideálu ještě daleko, body však domácí tentokrát neztratili. Porazili totiž 3:0 Hořín, k čemuž přispěl bezchybným výkonem na levém křídle také Jakub Polák




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2016 13:41 do 31.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.