Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Vokoun vydoloval tři body


Branky


0

Hosté se na konci poločasu ujali dvoubrankového vedení, ale Konárky stihli před pauzou ještě snížit. Během pěti minut druhé půle pak Martin Vokoun dvěma góly otočil skóre zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí stihli kontaktní gól

Tomu, že se Zásmuky v této sezóně herně trápí, první poločas vůbec nenasvědčoval. Hosté byli aktivní, rychlým přechodem do útoku si vytvářeli šance a pohříchu dokázali jen dvě proměnit. Chyby domácí obrany dokázal využít už v sedmnácté minutě Tomáš Borovička - 0:1 a tři minuty před přestávkou navyšoval na 0:2 Petr Benda. Po druhém gólu hostí, hned z rozehrání, to vzal na sebe domácí Miloš Černík a krásnými nahrávkami prošel až před branku a nemýlil se - 1:2. Domácí tak dali důležitou kontaktní branku do šaten. Hosté mohli jen litovat, protože klidně mohli vést o pět branek. A to ještě netušili, co je čeká v poločase druhém...

 

Poločas Martina Vokouna

Druhou půlku zápasu začali domácí v jiném tempu. Výsledkem bylo po deseti minutách hry vyrovnání, když Martin Vokoun krásně zatáhl balón po lajně až k brance a z velikého úhlu vstřelil vyrovnávací gól - 2:2. Vyrovnávací branka ještě více domácí nakopla a již po dalších pěti minutách šly Konárky do vedení. V šestnáctce se nekompromisně prosadil opět Martin Vokoun - 3:2. Nečekaný obrat ale posílil touhy Zásmuckých po zisku bodů. Usilovně se hráči tlačili na polovinu domácích, roztáčeli kolotoč přihrávek a centrů do vápna, ale obrana domácích v čele s gólmanem Jaroslavem Svobodou dokázala všechny akce odvracet. Stav z šedesáté minuty tak vydržel až do konce zápasu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Přijel k nám soupeř, který se trápí od začátku sezóny jako my. Věděli jsme, že se musíme o body poprat, protože je nutně potřebujeme. Chtěl jsem po klukách kombinační fotbal, což nám v prvním poločase vůbec nešlo a Zásmuky na tom těžily rychlými brejky. Bohužel jsme v prvním poločase oba góly dostaly po našich hrubých chybách. Musím uznat, že soupeř měl mnoho šancí první poločas a kdybychom prohrávali 5:0, nemohli bychom se ničemu divit. Druhý poločas jsme pozměnili sestavu a herní styl a vyšlo nám to. Byl to poločas Martina Vokouna. Poprvé z úhlu srovnal, podruhé se krásně prosadil ve vápně a nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Byl to krásný obrat. Soupeř zvýšil nasazení a dělal nám veliké problémy v obraně. Několikrát nás zachránil Svoboda, ale vydřeně jsme si tři body nechali doma. Z naší strany to byl herně velmi špatný fotbal, ale jak se říká, na krásu se nehraje. Musíme zvednout hlavu a pokračovat ve sbírání bodů.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Z mého pohledu další nepochopitelný zápas. Po prvním poločase, kdy jsme měli hru pod kontrolou a mohli jsme v klidu vést pět nula, přijde laciný kontaktní gól domácích do kabin a v druhém poločase z naší strany jen chaos. Většina hráčů jako by neposlouchala, co jim v kabině řikám. Zápasy jsou jen odehrané,není tam ani bojovnost, ani nasazení. Pravděpodobně to byl můj poslední zápas na lavičce. Třeba to pomůže,v hráčích je mnohem víc, než momentálně předvádějí a určitě nepatří na dno tabulky.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - M. Vokoun [-] , L. Kahoun [-] , R. Černík [-] - P. Jandák [-] , R. Pokorný [-] (88. M. Havlíček [-] ) , P. Kopecký [-] , L. Sojka [-] - M. Patočka [-] , M. Černík [-] , F. Žídek [-] (46. M. Brunclík [-] )

TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - L. Brtník [-] , M. Mašín [-] (46. M. Čapek [-] ) , A. Durňák [-] (87. V. Kainar [-] ) , M. Kraus [-] , T. Borovička [-] , P. Benda [-] , J. Roth [-] , O. Chábera [-] , Z. Vokáček [-] , J. Lindner [-] (81. M. Vondráček [-] )

ŽK: 76. Z. Vokáček .
Hráči zápasu: J. Svoboda , M. Vokoun , M. Černík .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.