Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

1.0

Jídlo

1.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

1.0

Tachov srazilo zbytečné vyloučení z první půle


Branky


43. P. Krejčí (p.) , 63. M. Trojanec - 1. M. Folejtar
40

Jeden z favoritů soutěže, dosud neporažený Tachov, zajížděl do Plzně, kde se střetl s domácí Doubravkou. Ta chtěla svého soupeře zaskočit a obrat o body, což byl velmi těžký úkol. Hosté šli do vedení hned v první minutě, ale nakonec se domácím podařilo zápas otočit a měli to o to jednodušší, že jim k tomu jeden z tachovských hráčů pomohl brzkým vyloučením.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečné vyloučení Šáchy

První minuta a hned gól. Signál z rohového kopu vyšel dokonale a Tachov poslal do vedení Folejtar - 0:1. Hosté byli také více na míči a udávali tempo zápasu. Postupem času se hra vyrovnala a důležitý moment nastal ve 35. min. po hloupém vyloučení Šáchy. Početní výhodu začala Doubravka hned využívat a odměnou jí byl těsně před koncem poločasu pokutový kop, který proměnil Krejčí - 1:1.

Doubravka si došla pro vítězství

Druhý poločas byl v režii domácího celku, kterému velmi pomohlo vyloučení protihráče z první půle. Tempo hry diktovalo Senco, které hrálo zodpovědně a po zásluze dalo hezký gól. V 63. min. těžil z kombinace Sýse a Roubala do prázdné branky Trojanec - 2:1. Zbytek utkání už si domácí pohlídali, zvládli ubránit standardní situace soupeře, přežili závary před vlastní brankou a berou velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Milan Ungr, zraněný hráč: "Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého a to se potvrdilo hned v první minutě, kdy jsme inkasovali ze standardní situace. V prvním poločase jsme spíše čekali na brejky a hru tvořil spíše Tachov. Ve 35. minutě nám celé utkání ulehčil hostující hráč, který se po nepochopitelném zkratu nechal vyloučit. Ke konci poločasu jsme se už dostávali k vápnu soupeře poměrně často a po jednom centru ze strany následovala penalta, kterou s přehledem proměnil Pavel Krejčí. Druhý poločas jsme více drželi míč na kopačkách a vytvářeli si šance. Po krásné kombinaci Dana Sýse a Lukáše Roubala skóroval do prázdné branky Matěj Trojanec. Frustrovaní Tachovští se do šancí dostávali sporadicky, hrozili v podstatě jen ze standardek a více než míč je zajímaly nohy našich hráčů. Po celý zápas jsme byli více zodpovědní a zaslouženě vyhráli."

FK Tachov
Jan Matas, trenér: "V první minutě zápasu jsme šli do vedení po nacvičeném rohovém kopu. Lepší začátek zápasu jsme snad chtít nemohli. Do 20. minuty jsme Senco nepouštěli do hry. Od té 20. minuty se hra vyrovnala. Zlomový moment utkání přišel ve 35. minutě, kdy jsme dali Sencu dárek v podobě početní výhody. Do konce poločasu jsme obdrželi z penalty gól na 1:1. V druhém poločase jsme bojovali, nicméně Senco po povedené akci dalo na 2:1. Měli jsme ještě nějaké standardní situace a závary před brankou, ale bohužel jsme gól nedali. Utkání jsme si prohráli sami především svojí nedisciplinovaností."



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - P. Knakal [-] , P. Morávek [-] , L. Roubal [-] (89. J. Petr [-] ) , V. Světlík [-] , D. Skopový [-] (70. J. Štěrba [-] ) , O. Stružka [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , J. Motl [-] (61. M. Trojanec [-] ) , P. Krejčí [-] (79. J. Trojanec [-] )

FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] (83. R. Skopový [-] ) , L. Tušl [-] (67. L. Čížek [-] ) , J. Blažek [-] , D. Kůžel [-] , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] , M. Ruda [-] (79. M. Skopový [-] ) , J. Matas [-]

ŽK: 35. O. Stružka , 80. L. Roubal - 11. J. Blažek , 18. T. Habart , 42. M. Braun , 50. D. Kůžel , 55. M. Folejtar , 72. M. Knakal . ČK: 35. M. Šácha .
Hráči zápasu: D. Novák , O. Stružka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - KOUBA Štěpán, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7 - Zapas skvěle ovlivnil rozhodci
Rozhodčí - JANÍČEK Marek: 1
Občerstvení - nápoje: 1
Občerstvení - jídlo: 1
Hrací plocha: 6
Zázemí: 1
Výkon domácích - SK Senco Doubravka: 1
Výkon hostů - FK Tachov: 10
Hráč utkání - domácí: Petr Knakal
Hráč utkání - hosté: Lukáš Čížek - fenomenalni utocnik
Hodnocení hráčů - domácí: Jakub Luhový - 1,
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: výhra domácích

V Dobříši jsme odehráli dobré utkání, ale chyběla tomu produktivita. Na domácí půdě se prosadíme a těsně vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích