1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 10:15

8.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánkám k vyrovnání pomohla chyba brankáře


Branky


33

Po dvou vyhraných zápasech zajížděly Mariánské Lázně do Přeštic, kde mohly prodloužit svou vítěznou sérii. Domácí zase chtěli odčinit vysokou prohru z Čížové. Zápas v základní hrací době vítěze nepřinesl, a tak rozhodovaly pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný poločas hostí

První poločas hostujícímu celku vůbec nevyšel, a tak byli na tahu domácí. Ti se také k ničemu výraznějšímu nemohli dostat. Centrovaný míč z kopačky Lukáše odhlavičkoval stoper, ale pouze na Lattische. Ten si míč připravil do dobré pozice, ale zakončení postrádalo razanci. Minutu poté se na druhé straně rozvlnila síť. P. Bešta přesprintoval bránícího hráče a dostal míč za něj. Jeho úmysl Šmejkal vyrazil, míč si ale našel Strejček a mezi obránci ho poslal do sítě - 1:0.

Kašpar nabídl Cinkaničovi vyrovnání

Mariánské Lázně vstoupily do druhé půle se změnami v sestavě o poznání lépe. Šanci domácích přečkali, to když za vápnem měl k dispozici přímý kop Duchek. Jeho pokus ale bránící hráč vyhlavičkoval. Dále to zkoušel z dálky P. Bešta, ale mířil vedle. Další šance byla opět v režii Přeštic. Po autovém vhazování zahlédl ne úplně ideální postavení hostujícího brankáře Staněk a jeho následný pokus trefil boční síť přední tyče.

 

V 82. minutě bylo srovnáno. Po faulu u půlícího kruhu fauloval Blahoudek a hosté měli možnost standardní situace. Cinkanič vyslal míč do vápna, který podběhl Kašpar a balon skončil za jeho zády - 1:1. V 88. minutě vysunul Štěpán k samostatnému úniku za obranu Šilhána. Ten byl zezadu sražen Přibáňem a rozhodčí k udivení hostujícího celku tasil jen žlutou kartu. Nakrátko rozehraný přímý kop před vápnem zahrával Sadílek. Ten posunul na Cinkaniče a jeho levačka mířila vedle. Zápas tak dospěl do penalt.

Mariánské Lázně byly stoprocentní

Jako první šel za hosty Sadílek a o tyč překonal Kašpara. Po první sérii vedly Mariánky, neboť J. Beštu vychytal Šmejkal - 0:1. Drahorád se po zemi k tyči nemýlil, stejně jako Rodriguez střelou doprostřed - 1:2. Na Kořistkovu střelu do horní části levé tyče Kašpar nedosáhl, stejně jako jeho protějšek na pokus Zdeňka - 2:3. Cinkanič poslal brankáře na druhou stranu a když Šmejkala zachránila po Růžičkově střele tyč, bylo o plusovém bodu jasno - 2:4.



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Zdeněk Kotoun, asistent trenéra: "První poločas nám nevyšlo vůbec nic. Byli jsme slabší v osobních soubojích. Přeštice nás předčily ve všem a šli do vedení. V kabině jsme si něco řekli, změnili jsme něco a do druhé půle to byl úplně jiný fotbal. Soupeře jsme k ničemu nepustili a srovnali jsme. Remíza byla spravedlivá pro oba. Po penaltovém loterii jsme brali dva body. Těch si cením, kluky musím za druhý poločas pochválit."



Sestavy


FK ROBSTAV
O. Kašpar [-] - M. Růžička [-] , L. Mudra [-] , P. Bešta [-] (66. M. Zdeněk [-] ) , T. Přibáň [-] , S. Staněk [-] (86. . Rodriguez [-] ) , T. Skála [-] , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] , J. Kulhánek [-] (78. J. Bešta [-] ) , J. Duchek [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - D. Pěček [-] (89. O. Parák [-] ) , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , P. Kořistka [-] , F. Nedbalý [-] (60. Z. Štěpán [-] ) , J. Lattisch [-] (46. P. Grambal [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] , M. Kravar [-] , T. Denk [-] (78. T. Šilhán [-] )

Hráči zápasu: P. Grambal .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: Hocek Petr - HÁDEK Jaroslav, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Kubr
Tip experta: remíza

Přeštice po první sezóně zaplatily nováčkovskou daň, ale nakonec se zachránily. Teď mají dobré výsledky. Mariánské Lázně nechytly začátek, ale teď sbírají body. Uvidíme, jak to Standa Purkart postaví.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích