0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

23.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže v Dobříši nezaváhal


Branky


23

Při pohledu na tabulku bylo jasné, kdo je favoritem. Oba celky mají rozdílné cíle. Zatímco pražané jdou za postupem, Dobříš bojuje o samotné přežití v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří si hned vypracovali šanci. Střelu Štefana vyrážel Jechort a následnou dorážku poslal Zahálka nad. Domácí brankář se vyznamenal i proti hlavičce Kurka a následný závar zakončil nad Michálek. Proti střele Zahálky zaskočil brankáře Talůžek a mezi tyče nemířil ani pokus Štefana.

 

Tlak Admiry polevil a domácí chodili do brejků, ty ale nedokázali dobře vyřešit. Už se zdálo, že první poločas branku nenabídne. Opak byl ale pravdou. V závěru poločasu centroval Kurek, jehož centr vrátil do ohně Michálek. Tam si pro míč došel Štefan a dotlačil ho do sítě - 0:1.

Penalta na obou stranách

Dobříš nic nevzdávala a šla za vyrovnáním. Nepříjemností ale byla nastřelená ruka Pokorného, po které ukázal sudí Babka na značku pokutového kopu. K nabídnuté penaltě se postavil Zahálka a nezaváhal - 0:2. Domácí na inkasovanou branku odpověděli individuální akcí J. Šraina, ale jeho pokus mířil jen do středu branky.

 

Nabídku k návratu zápasu dostal MFK po nedovoleném zákroku na Talůžka, kdy byla odpískána penalta i na druhé straně. Šebek ale pálil nad. Nedáš - dostaneš. Toto fotbalové pořekadlo se naplnilo po nahrávce Michálka na Zahálku, který si připsal druhý zásah - 0:3. Definitivně bylo rozhodnuto hned o pár minut později. Kurek vybídl k zakončení Křížka a ten mířil přesně - 0:4.

 

Dobříš mohla přidat alespoň čestný gól, ale na centr V. Šraina nedosáhl Karas. Na druhé straně byl v souboji s Matějkou úspěšnější Jungr. V závěru mohl korigovat výsledek ještě Martinic, ale v dobré příležitosti neskóroval. Admira tak udělala další krok k postupu, domácí MFK naopak nadále bojuje o záchranu.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



FK Admira Praha
František Peřina, trenér: Tradičně jsme měli dva rozdílné poločasy, už se mi to přestává líbit. První půle byla z naší strany slabší. Deset minut jsme měli dobrých, vytvořili jsme si gólové šance, ale neproměnili jsme. Naše hra byla rozháraná, dělali jsme hodně nevynucených chyb. Nakonec se nám podařilo dát po závaru gól. Do druhé půle jsme přeházeli sestavu, změnili rozestavení a hru soustředili po lajnách, což přineslo góly. Soupeř do druhého gólu vzdoroval a držel krok. Dobříš se mohla vrátit do hry, ale neproměnila penaltu. Za druhý poločas jsme zaslouženě vyhráli, pro soupeře to je až moc krutý výsledek.



Sestavy


MFK Dobříš
J. Jechort [-] - R. Talůžek [-] , R. Procházka [-] , J. Liška [-] (70. J. Horáček [-] ) , P. Kozohorský [-] (78. A. Petrlík [-] ) - D. Pokorný [-] , V. Šrain [-] , P. Junek [-] , O. Puchmajer [-] (59. J. Karas [-] ) - T. Šebek [-] (72. O. Matějka [-] ) , J. Šrain [-] -

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - O. Herc [-] , J. Martinic [-] , O. Vosický [-] , A. Čížek [-] - M. Fric [-] , T. Majer [-] (46. M. Douděra [-] ) - Š. Zahálka [-] , J. Michálek [-] (76. D. Trnka [-] ) - J. Kurek [-] (86. T. Pavlata [-] ) , J. Štefan [-] (68. D. Křížek [-] )

ŽK: 21. J. Šrain , 24. R. Talůžek - 51. J. Štefan .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: Babka Ondřej - NĚMEC Václav, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Michal Čadek
Tip experta: výhra hostů

Překvapení? Asi ne, Admira na rozdíl od jiných týmů umí dávat góly a udělá si pěkný výsledek!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů