1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Výkony Jestřábky ke konci soutěže rostou


Branky


16

Po slabším vstupu do jarní části soutěže se výkony Jestřabí Lhoty zvedají a po výhře ve Velimi je to už pátý vyhraný zápas v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství vyhrála Jestřábka

Průměrný zápas mohl skončit obráceně nebo remízou. Za větší snahu a nasazení si hosté vítězství zasloužili. Jarní béčko a podzimní béčko, nebe a dudy. Víme, kde hledat příčiny? Zamysleme se!

 

 

Začneme před výkopem. Trenér Ptáček má na jaře problémy se sestavou před každým zápasem. V neděli nás čekal nepříjemný soupeř, na jehož půdě jsme na podzim prohráli 0:1. To chybělo sedm hráčů základního kádru a nyní chybělo šest hráčů. Ačko i dorost hráli v sobotu. Ještě v neděli dopoledne trenér jednal o zařazení hráčů áčka či dorostu do nominace na zápas. Byli uvolněni tři hráči z lavičky áčka (Váňa, Kosina O., Ceral) a jeden dorostenec (Kuchař Jakub). Trenér soupeře, František Machurka, postavil kvalitní, dobře zorganizovaný, rychlý a bojovný  tým. Zápas řídil „kutnohorák“ pan Jiří Volenec z Vlkanče.

 

Do 15. min. se hrálo, sem a tam. Zadáci Velimi nakopávali míče dopředu na dva útočníky, ale těm se nedařilo. Centrované míče  neudrželi a ty se stávaly lacinou kořistí hostujících zadáků. Lhoťáci byli rychlejší a důraznější v osobních soubojích. Místy až snadno procházeli přes střed domácí zálohy. Štěstím bylo, že jim v cestě stála kvalitní obrana a brankař domácích.

 

Hrálo se bez větších šancí. Za povšimnutí stojí pěkná střela Nedbala, která orazítkovala břevno. Ještě v 18.minutě nebezpečně vystřelil Ceral, ale brankař Lukáš Málek bravurně vytěsnil míč na spojnici břevna s tyčí, byl z toho roh. 

 

30.minuta, hosté jdou do vedení 0:1. U tohoto okamžiku se zastavím, ale nechci si stěžovat. U půlící a postranní čáry došlo k souboji, hostující hráč evidentně fauloval našeho záložníka, což jsem hlasitě komentoval. Rozhodčí to nechal bez povšimnutí, hosté šli do brejku a před pokutovým územím to naši řešili faulem. Hosté kopali trestný kop. Míč si postavil Petr Kesner a nádhernou střelou, obloukem „ala Messi nebo Bořek Dočkal“ nedal našemu brankaři šanci. 

 

První poločas měl průměrnou úroveň, hosté byli o tu jednu branku lepší.

 

Ve druhém dějství domácí získávali převahu, ale chyběly branky a trocha štěstí

Hned ve 47.minutě domácím svitla naděje na otočení zápasu. Akci zahájil Zajíc, který prošel z pravé strany před pokutové území. Míč se dostal k Váňovi, ten uviděl na levé straně volného Aleše Jehličku. Aleš střelou přes celou bránu vyrovnal na 1:1.

 

Potom se postupně zvýšila úroveň zápasu. Obě mužstva se snažila útočit. Hosté byli lepší v přechodu do útoku a také nebezpečnější. Ještě v 60.minutě došlo k závaru před brankou hostí. Domácí, ale nedokázali v malém vápně dorazit míč do branky.

 

Hosté dokázali několikrát přečíslit domácí defenzívu, až se jim to povedlo. V 63.minutě kopali hosté rohový kop, domácí nepokryli  Aleše Krupku a ten pohodlně hlavou dal na 1:2 pro hosty.

 

Závěr patřil domácím, ale ti se nedokázali střelecky prosadit. Hosté zahodilli několik šancí. Největší pak Kesner, který v jasné střelecké pozici přestřelil branku. Utkání skončilo 1:2 pro Jestřabí Lhotu. Utkání řídil dobře rozhodčí Jiří Volenec.

 

Autor reportu: Jaroslav Češpiva (VEL)

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Mám toho hodně, ale kritika se nenosí. Tak pochválím mužstvo Sokola Jestřabí Lhota. Skvělý trenér Franta Machurka, velice si ho vážím. Mužstvo je dobře zorganizované. Hráči chtějí hrát a vyhrávat. Mají výborné jednotlivce. Mužstvo hraje s nasazením, aktivně a tvrdě. Někteří hráči jsou dobře rychlostně vybavení a soupeře dokáží přeběhat a přehrát. Hráči na sebe při hře mluví, radí si, vše začíná už u brankaře. Pro mne zatím nejlepší mužstvo. A co naši? Své názory si raději nechám pro sebe. Nejsem jen vedoucí mužstva, ale také jeho velký fanda. Každá porážka mě mrzí. Ale mužstvo musím pochválit, vždyť jste odehráli nádherné zápasy a hlavně ..dalo se na to koukat. I umístění je úspěchem. Děkuji.




Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kyncl [-] , M. Hrabal [-] , M. Kosina [-] , O. Kosina [-] - A. Jehlička [-] , J. Jelínek [-] , J. Zajíc [-] (64. J. Kuchař [-] ) , J. Ceral [-] (64. L. Vlk [-] ) - J. Nedbal [-] , Š. Váňa [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - D. Záhora [-] (81. A. Hojda [-] ) , L. Týma [-] , P. Kureš [-] (72. T. Kubíček [-] ) , M. Skalický [-] , F. Čáslavský [-] (56. J. Věříš [-] ) , A. Krupka [-] , P. Kesner [-] , M. Klička [-] , J. Hron [-] , M. Mikeš [-]

ŽK: 49. J. Jelínek , 55. M. Kyncl , 90. M. Kosina .
Hráči zápasu: M. Hrabal - D. Záhora .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VOLENEC Jiří - KUBELKA Petr (N), STANĚK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Velim těžký zápas zvládne za tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích