0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek dal Krnovu trojku


Branky


12

Krnov doma přivítal Fulnek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté domácí jasně přehrávali, vstřelili dvě branky

 Jediné nedělní utkání pátého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Krnovem, který v minulém kole porazil Oldřišov a mezi Fulnekem, který deklasoval Šenov. Nyní již k utkání.

Od začátku byli lepším týmem hosté. Ti si v první dvacetiminutovce vytvořili dvě nadějné příležitosti, kdy už překonali gólmana, ale na čáře jim to zatím Krnovští fotbalisté vykopávali. To se změnilo o s přelomem dvacáté minuty. Ve 21. minutě přišla první změna skóre. Maléř dostal nádherný míč do běhu, poslal “na párek“ stopera Tümmlera, který si z toho až sedl na zadek a krásně se trefil na zadní tyč – 0:1. Krnovu se moc nedařila mezihra a pokulhávala kombinace. Hosté byli dobře fyzicky připraveni a svého soupeře jasně přehrávali. Z toho vyústila i druhá branka. Ve 37. minutě se krásně trefil do šibenice Rybařík – 0:2. Do konce první půle už branka nepadla, a tak šli domácí do kabiny s dvougólovým mankem.

 

Fulnek přidal pojišťovací gól v závěru

Druhá půle už nebyla tak jednoznačná, jako ta první. Domácí se dostali do hry a Fulnek zatlačili. Ten se zatáhl a nechal se dobývat. Krnov si vytvořil pár pěkných šancí ke skórování, ale bohužel gólman hostí se nenechal překonat. K velmi povedené střele se dostal Sabo, který míč kroutil do šibenice, ale brankář Rozsypal předvedl krásnou robinzonádu a skvěle míč vylapal. Domácí stále víc a víc otevírali hru a tlačili se směrem dopředu. Nakonec však přišel očekávaný trest, kdy se po brejku prosadil druhým gólem v zápase Maléř – 0:3. Do konce zápasu už moc nezbývalo a jen se víceméně dohrával. Krnov si tak připsal vůbec první porážku v soutěži. Fulnek naopak jede a na svém kontě má za šest zápasů patnáct bodů.

 

Krnov čeká v příštím kole výjezd do Čeladné. Fulnek čeká doma zápas s Brušperkem.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí mužstva: “Byl to jeden z nejlepších týmů, které jsem viděl za poslední tři roky v krajském přeboru. Věděli jsme, že jsou silní, ale až takhle jsme to nečekali. První poločas nám moc nevyšel, prakticky nic. Nebyli jsme si schopni přihrát. Druhý poločas už jsme hráli líp a i jsme je zatlačili, ale nebylo nám přáno. Soupeř byl kvalitativně úplně někde jinde, až jsem z toho doslova čuměl. Zasloužené vítězství hostů. Byli minimálně o třídu výš, než naši dosavadní soupeři a budou určitě půjdou na postup.“




Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Pokorný [-] , N. Tümmler [-] (85. M. Peška [-] ) , L. Macík [-] , M. Burian [-] - M. Havlíček [-] , M. Ostrák [-] (61. J. Šimčík [-] ) , O. Bartoníček [-] , M. Sabo [-] - J. Hrubý [-] , A. Miškev [-] (39. A. Klepáček [-] )

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Seidler [-] , M. Zagol [-] - J. Špitalík [-] , J. Černín [-] , J. Stratil [-] (83. T. Mráz [-] ) , D. Rybařík [-] (75. M. Kovář [-] ) - L. Stratil [-] (71. L. Vašina [-] ) , P. Zagol [-] , P. Ďurica [-] (85. V. Plný [-] ) , L. Maléř [-] (89. P. Jurča [-] )

ŽK: 35. M. Havlíček , 51. L. Macík - 29. D. Seidler , 70. L. Stratil , 73. P. Ďurica .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - SLANÝ Jan, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Chryczyk

Expert: Dominik Hurina
Tip experta: výhra hostů

Tady očekávám výhru hostů. Přestože je Fulnek nováčkem má velmi silný kádr, dobře poslílil a myslím si, že je jedním z černých koňů soutěže.