5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek přejel Brušperk


Branky


18

Fulnek doma přivítal Brušperk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fulnek vstřelil čtyři branky

Sobotní utkání šestého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Fulnekem, který v minulém kole porazil Krnov a mezi Brušperkem, který doma přejel Kobeřice. Nyní již k utkání.

V tom již od úvodního hvizdu dominovali domácí. Hosty nepouštěli skoro k ničemu a diktovali tempo hry. Svou první branku ale vstřelili až po necelých dvaceti minutách hry. V 19. minutě se dostal ke střele Stratil a dostal míč za záda Pacanovského - 1:0. Domácí se dostali na koně a další změna skóre na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 23. minutě skóroval do sítě Brušperku Zagol - 2:0. Hra se po brance trochu uklidnila. Přesto přišla ještě závěrečná smrtící pětiminutovka v podání domácího mužstva. Nejprve se prosadil ve 40. minutě odhodlal ke střele Špitalík a jeho pokus skončil v bráně - 3:0. Ve 43. minutě to byl autor druhé branky, tedy Zagol a hosté už vypadali na ručník - 4:0. Poločas dospěl do svého konce s jasným průběhem, kdy si domácí vytvořili vedení o čtyři branky.

Brušperk se dostal více do hry, přesto jedinou branku vstřelili domácí

Druhá půle byla podstatně odlišná, než ta první. Brupšerk prostřídal a začal se dostávat do hry. Také tomu pomohl fakt, že domácí měli konfortní náskok a dost herně polevili. Hosté hráli to, co si trenér přál a chyběli k tomu branky, které by s tímto hrozivým skórem něco udělaly. Šance na to byly. Dlouho ale branka ani na jedné straně nepřicházela. Domácí také prostřídali a na herní aktivitě to bylo poté vidět. V 87. minutě se dostal do brankové příležitosti střídající Vašina a prostřelil hostujícího brankáře - 5:0. A bůra bylo na světě. Zápas se dohrál již v poklidu a Fulnek si připsal další tři body a zatím vévodí celé tabulce (Bílovec má zápas k dobru a ztrácí dva body - pozn. redakce). Brušperk si naopak po třech vítězstvích v řadě připsal porážku.

 

Fulnek v příštím kole zajíždí do Dolních Datyní. Brušperk hraje doma s Čeladnou.



Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - M. Zagol [-] , D. Seidler [-] (82. J. Šebesta [-] ) - J. Stratil [-] , J. Špitalík [-] (80. J. Štefek [-] ) , D. Rybařík [-] (70. L. Vašina [-] ) , J. Černín [-] - L. Maléř [-] (75. M. Houfek [-] ) , L. Stratil [-] , P. Zagol [-] , P. Ďurica [-] (66. T. Mráz [-] ) -

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - P. Zajac [-] (80. J. Čejka [-] ) , L. Bartoš [-] , R. Polášek [-] , V. Šimon [-] (46. J. Blahut [-] ) , J. Bogdan [-] , D. Cigánek [-] , D. Krejčok [-] (75. F. Demko [-] ) , M. Váňa [-] (82. D. Vrána [-] ) , J. Malúš [-] , K. Neumann [-] (46. N. Sýkora [-] )

ŽK: 17. D. Seidler , 65. J. Černín - 52. N. Sýkora .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: FOLVARČNÝ Adam - ŠVEC Marek, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Jedlička
Tip experta: výhra domácích

Fulnek je černým koněm soutěže a proti Brušperku si připíšou hladké vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích