0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Datyně podlehly Fulneku


Branky


21

Dolní Datyně doma přivítaly Fulnek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Sobotní utkání sedmého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Dolními Datyněmi, které v minulém kole porazily Kobeřice a mezi Fulnekem, který nadělil bůra Brušperku. Nyní již k utkání.

V něm již od začátku byli lepším týmem hosté. Měli celkovou herní převahu a hýřili pohybem. Fulnek si vypracoval řadu šancí, ve kterých ale selhal. Domácí také vystrkovali růžky, bohužel to skončilo stejně bez branky, jako u jejich protivníka. Fulnek navazoval na předchozí povedená utkání, s čímž domácí počítali a taky se na to řádně připravili. I přes převahu hostů to mohli být pravě domácí z Dolních Datyní, kteří by se ujali vedení. V závěru poločasu však zazdili velkou tutovku, a tak se poločas obešel bez branek a gólových oslav.

Hosté dali dvě branky, domácí kapitán uviděl červenou

Druhá půle již byla o něčem jiném. Hra se více vyrovnala, přesto se diváci dočkali branky. V 51. minutě se prosadil po pěkné střele kanonýr Maléř - 0:1. Další, tentokráte malér, přišel o pár minut později. Domácí kapitán a stoper Radim Baláž nejprve uviděl první žlutou kartu za strčení do protihráče a následně v 54. minutě zmařil držením za dres slibně se rozvíjející akci soupeře a byl hlavním rozhodčím poslán do sprch. Dolní Datyně to od té doby měly hrozně těžké, aby vůbec něco s výsledkem udělaly. Přesto se semkly a dlouho byly dlouho vyrovnaným soupeřem. Veškerou jejich snahu ale zmařil druhý gól hostů. V 77. minutě se dostal do zakončení Zagol a poslal míč za záda Stacha - 0:2. A prakticky bylo po zápase. Poté jen proběhlo několik střídání na obou stranách a utkání se jen dohrávalo. Dolní Datyně si připsaly první porážku na domácím hřišti. Fulnek venku kraluje, vyhrál všechny čtyři venkovní zápasy.

 

Dolní Datyně zajíždějí do Čeladné. Fulnek hraje doma s Bystřicí.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
D. Stach [-] - D. Cienciala [-] , A. Kučera [-] (46. J. Greger [-] ) , T. Kodenko [-] , T. Kaduch [-] , V. Masopust [-] (46. L. Stebel [-] ) , K. Rozsíval [-] (81. D. Polášek [-] ) , R. Baláž [-] , M. Jaworek [-] , D. Cileček [-] , T. Gistinger [-]

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Seidler [-] , M. Zagol [-] - J. Špitalík [-] , J. Černín [-] , D. Rybařík [-] (85. J. Štefek [-] ) , J. Stratil [-] - L. Stratil [-] , P. Zagol [-] (78. M. Houfek [-] ) , P. Ďurica [-] (82. V. Plný [-] ) , L. Maléř [-]

ŽK: 43. M. Jaworek , 52. R. Baláž , 77. T. Gistinger - 57. P. Ďurica , 86. J. Černín . ČK: 54. R. Baláž .
Hráči zápasu: P. Zagol .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - VOJKOVSKÝ Michael, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: výhra hostů

Fulnek je černý kůň soutěže. Zvítězí z venku s přehledem. Agilní mančaft.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tento zápas bude podle mě hodně zajímavý s šancemi na obou stranách. Ale Dolní Datyně bude chtít potvrdit body z venku a Fulnek podruhé ztratí body.

16. 9. 2019 14:22
A neztratil :-)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

10. 9. 2019 17:56
Výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů