0:2
(0:1)
12. S. Rous
46. S. Rous
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice po výhře dotahují čelo tabulky


Branky


12. S. Rous , 46. S. Rous
23

Dvěma góly Stanislava Rouse z úvodů obou poločasů si Žiželice zajistily v Bečvárech tři body a po nedohraném zápase z minulého kola opět dotahují týmy na špičce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za dvacet minut tlaku vytěžili hosté jen jeden gól

"Přijeli jsme s respektem, protože domácí už potřebují bodovat", neslo se z tábora Žiželic po příjezdu do Bečvár: "Navíc nám bude nesjpíš do konce sezóny chybět Martin Živný s vážným úrazem kolena a nepřicestoval ani Ondra Lekeš."

 

Hosté sestavili novou stoperskou dvojici a průběh zápasu ukázal, že to byl dobrý tah. Novotný s Kubelkou nepovolili domácím snad žádnou tutovku. A do utkání hosté vlétli jako uragán. Už ve třetí minutě Rous míří v dobré pozici vedle, Korčák po úniku vybojoval jen roh. 

 

Až ve třinácté minutě dostal Stanislav Rous krásný pas od D. Živného a otevřel skóre zápasu - 0:1. Další gólovku měl Martínek, ale skóre se neměnilo. Nápor hostů postupně uvadal a domácí se dostávali do hry. Ale pouze k soupeřově šestnáctce, což je letos bečvarecká bolest.

 

A tak do konce poločasu měli další dvě příležitosti hosté, ale pokusy Mejvalda i Korčáka likviduje Hrouda.

Jan Uher projevil velký smysl pro Fair Play

Krátce po zahájení druhého poločasu využil Stanislav Rous chyby domácí obrany po pasu Mejvalda a zvýšil na 0:2. A i v dalším průběhu měli šance spíše hosté. Martínek ale přestřelil, Živného pokus míří vedle. Jediná větší šance domácích přišla okolo šedesáté minuty, kdy ale hlavičkové zakončení letí mimo tyče.

 

Ovšem Bečváry projevily velikou dávku smyslu pro Fair Play. Deset minut před koncem píská hlavní rozhodčí ruku Josefa v šestnáctce a nařizuje penaltu. Domácí mají šanci snížit a zdramatizovat zápas. Ale Jan Uher došel za rozhodčím a sportovně přiznal, že těsně před zahráním rukou došlo k postrčení Josefa a penalta byla odvolána. "Je to obrovské gesto", pronesl po utkání Lukáš Kubelka a doplnil: "Děkuji Honzovi za férovost".

 

V závěru zápasu zmařil tisíciprocentní šanci Rous a nedokázal tak dokončit svůj hattrick. Bečváry tak i díky dalším výsledkům padly na úplné dno tabulky a jsou jediným týmem bez bodu. Žížalky mají naopak ve středeční dohrávce v Krakovanech šanci dorovnat bodový zisk současného lídra Nučic.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Na další zápas do Bečvár přijel favorit celé soutěže. Snažili jsme hrát aktivně a nepouštět Žíželice do souvislého tlaku. Bohužel jsme inkasovali po necelé čtvrthodině hry. Pak byla hra vyrovnaná, nepouštěli jsme střed hřiště, ale nedostávali jsme se příliš do šancí. Bohužel jsme podruhé inkasovali hned na začátku druhé půle po naší individuální chybě. Dvougólový náskok se nám nepodařilo smazat. A to i proto, že jsme se férově vzdali penalty odpískané v náš prospěch. Ale myslím, že jsme sehráli s lídrem soutěže vyrovnané utkání. Žíželice si ale vytvořily o něco více šancí, proto berou všechny body.

SK Žiželice
Lukáš Kubelka, hráč: Náš klasický výkon, kdy na soupeře vletíme, dvacet minut mu nepůjčíme balón, ale místo 3:0 to je jen 1:0 a soupeř zjišťuje, že se s námi dá hrát. Velká individuální kvalita celého týmu by chtěla ještě vypilovat ve větší týmovost. Pochvala obraně za nulu a celému týmu za důležité tři body, protože odtud se body lehko vozit nebudou. Věřím, že se domácí zvednou.



Sestavy


SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Kšírl [-] , O. Holub [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] - V. Kšírl [-] , J. Čáslava [-] , P. Kuba [-] , P. Jahoda [-] (80. J. Brunclík [-] ) , M. Kšírl [-] (60. M. Horáček [-] ) - M. Černý [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - J. Korčák [-] (88. M. Midloch ml. [-] ) , D. Živný [-] (76. F. Josef [-] ) , S. Rous [-] , D. Mejvald [-] (84. A. Schánel [-] ) , D. Mical [-] , O. Martínek [-] (90. D. Dvořák [-] ) , M. Bubeník [-] , L. Kubelka [-] , J. Novotný [-] , D. Chlupáč [-]

ŽK: 75. J. Čáslava - 42. D. Živný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOLENEC Jiří - ŠMEJKAL Pavel (N), DOSTÁL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Těžký soupeř pro zisk prvních bodů Bečvár. Navíc když i oba loňské zápasy Bečvarečtí prohráli. Zlomí kletbu?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů