3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpělivou hrou si Velim došla pro tři body


Branky


16

Nečekaně náročné bylo pro favorizovanou Velim utkání s ratbořským Slavojem, ale po jedné brance v první polovině přidali domácí další ve druhém poločase a minutu před koncem pečetil Nedbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný fotbal přinesl jedinou branku

Velim v minulém kole v boji o titul přeborníka ztratila a dal se očekávat velký nápor v honbě za dalšími body, které by je při jisté konstelaci mohly vynést opět na čelo tabulky. Ale Ratboř disponuje kvalitním kádrem a od počátku se ukazovalo, že to jednoznačný zápas nebude.

 

Od úvodních minut se hrál poměrně vyrovnaný mač. Jistě, technicky o něco výše byli domácí a drželi míč více na svých kopačkách, ale fotbal se hraje na góly. A tak přestože Velimští měli za první poločas několik dobrých možností, dokázali skórovat pouze jednou, a to když ratbořský Jeřábek svojí chybou doslova daroval gól Jakubovi Kovaříkovi – 1:0.

 

I hráči Ratboře se snažili hrát směrem dopředu, ale vážnější ohrožení Svobody v bráně Velimi to nepřineslo.

Slavoj se pokoušel marně o zvrat

Hosté si nejspíš v kabině vysvětlili, že i proti favorizované Velimi se dá hrát lepší fotbal a začali hrát odvážněji. Hra se přesunovala od jedné branky k druhé a Ratboř drží s domácími krok.

 

Až do šedesáté šesté minuty. Při jednom útoku domácích přijde minela v obraně Slavoje a Aleš Jehlička posílá Velim do dvoubrankového náskoku – 2:0.

 

Hosté se vrhají do útoku ve snaze zvrátit vývoj utkání. Ale domácí obrana pracuje spolehlivě, střelu Mbemby z hranice velkého čtverce vyráží Svoboda a rána Biška se nevešla mezi tři tyče.

 

A tak do otevřené obrany přichází rychlý útok, na jehož konci překonává potřetí ratbořského gólmana Jiří Nedbal – 3:0.

 

„I když má Velim kvalitní mužstvo, tak se dalo z naší strany na pěkném hřišti uhrát daleko více“, kriticky zhodnotil zápas vedoucí Slavoje Tomáš Kratochvíl a dodal: „Ale divákům se snad zápas musel líbit.“

 

Velim se díky třem bodům a porážce konkurentů opět posunula do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Zatím nejlepší duel. Soupeř dobře bránil a snažil se o nebezpečné protiútoky. Ale naše obrana v čele s gólmanem podala výborný výkon. Nakonec jsme soupeře, který větší gólovky žádné neměl, udolali. Z áčka byl (kromě dalších) na poločas nadějný Nejedlý, který se mi moc líbil.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: V první polovině byli domácí více aktivnější, i když jsme k nim přistupovali včas, tak přišla chyba Jeřábka a šli do vedení. Ve druhé části utkání jsme se soupeřem drželi více krok, ale srazila nás další chyba v zadních řadách. Domácím jsme tak darovali dvě branky na zlatém podnose. Třetí padla před koncem utkání.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - J. Vlk [-] , M. Kyncl [-] , M. Hrabal [-] , D. Nejedlý [-] (46. M. Kosina [-] ) - A. Jehlička [-] , O. Martikán [-] , J. Jelínek [-] , J. Kovařík [-] - J. Zajíc [-] (63. J. Nedbal [-] ) , J. Kukal [-] (81. A. Náděje [-] )

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Kesner [-] , A. Brant [-] (69. L. Brtník [-] ) , Z. Gembiczki [-] , L. Vohnický [-] (58. M. Uher [-] ) , R. Biško [-] , M. Kopecký [-] , V. Švarc [-] , J. Mbemba [-] , T. Beran [-] , D. Kemza [-]

ŽK: 74. R. Biško .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - KUBELKA Petr (N), DOBEŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Rybák
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Stejně jako předchozí dva zápasy, i zde je na tipu jasná jednička, ale... Loni Velim doma uhrála jen bod a v pokutových kopech byla úspěšnější Ratboř. Zopakují hráči Slavoje heroický výkon?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích