EXPERT TIP - 5.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 20.9.2020

0

Pozor, už v půl páté mají výkop zápasy pátého kola OP. A co nás čeká? Říká se, že po pátém kole je tabulka v zásadě rozvržena. Tak kdo se ještě vzepře a posune svůj klub k lepším pozicím? Za šlágr kola bych označil posvícenské utkání Kouřimi, které hostí Bečváry nebo zápas znovuzrozené Jestřábky proti nadupaným Libodřicím. Zajímavé bude Pečecké derby a i další čtyři zápasy mohou nabídnout zajímavou podívanou. 




Tomáš Rybák

Tentokrát padla volba na Tomáše Rybáka, gólmana Nučic, který je řekněme nováčkem v našem okresu a uvidíme, jak se mu povedou tipy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Nučice sice zatím tápou a jsou odvarem loňské štiky soutěže, ale doma proti Tuchorazi by to mělo být jasné. Bude ovšem důležité, jaký kádr hosté přivezou. Loni na svém hřišti Tuchoraz vyhrála 3:2.

Tip experta: 2 6 - 6 - 88 %
Komentář experta:

Komentář redakce: I zde mají tipující jasno, ale Krakovany nerady jezdí přes celý okres. A loni na vlastním hřišti uspěly až po penaltách. Pokud se Čechii vyzdravil kádr, tak to hosté mít jednoduché nebudou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Stejně jako předchozí dva zápasy, i zde je na tipu jasná jednička, ale... Loni Velim doma uhrála jen bod a v pokutových kopech byla úspěšnější Ratboř. Zopakují hráči Slavoje heroický výkon?

Tip experta: 0 75 - 19 - 6 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Loni Bečváry prohrály, co mohly, ale letos zahájily velice úspěšně. Ale Kouřim je první papírově kvalitnější soupeř než předchozí čtyři. Utkání mohou rozhodnout detaily, jako třeba sestavy bez marodů.

Tip experta: 2 37 - 25 - 38 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Probudí se dosavadní král střelců Svoboda, který už dvě kola nenapnul síť? A nebo konečně získají první body hráči AFK? Otevřené utkání, kde si na řešení budeme muset počkat až do konce.

Tip experta: 2 25 - 19 - 56 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Loňský výsledek 1:4 z Libodřic favorizuje Lhotecké. Po úvodních dvou kolech se Jestřábka čapla a nebude chtít ztratit doma další body.

Tip experta: 0 43 - 13 - 44 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Štítary mohly patřit k překvapení soutěže, ale zatím se jim nedaří tak, jak by si přály a na co mají kádr. Po odchodu Kalivody se jim situace malinko zhoršila, ale na svém place by Plaňany mohly udolat. Ale Plaňany jsou bojovníci...

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Matěj Chromý 7
2. Tomas Kratochvil 5
3. Lukáš Jelínek 5
4. Honza Špinka 5
5. David Konupek 4
6. Jan Konůpek 4
7. miroslav neveselý 4
8. Lukáš Ležal 4
9. Fanny Krejčí 4
10. Tomáš Freund 4
11. Dominik Kočí 3
12. Adam Basko 3
13. FIlip Kubalik 3
14. Tomáš Rybák 2
15. Jiří Hanuš 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.