Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany vyprovodily Štítary výpraskem


Branky


16

Utkání, ve kterém krakovanský kapitán Luděk Tlučhoř dosáhl na hattrick, si hosté za ráměček nedají. Po zisku tří bodů v minulém kole si odvážejí z Krakovan nadílku v podobě osmi gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez Kalivody hosté nevěděli kam dřív

"Před utkáním jsme věděli, že ve Štítarech skončil Kalivoda a proto jsme zněl úkol jasně - centry do vápna", měl jasno Jan Špinka a hned v první minutě zatloukl po centru Nerudy první hřebíček do rakve Štítar - 1:0. "Gólu předcházel metrový ofsajd", byl přesvědčený trenér hostů Daniel Kmoch a zároveň přiznával: "Kalivoda odešel v týdnu do Sázavy a my ho budeme těžko nahrazovat."

 

Taktika domácím vycházela a po patnácti minutách zvýšil domácí kapitán Luděk Tlučhoř svým prvním gólem v utkání na 2:0. Hosté bránili hodně laxně a nedůrazně a hodně to domácím ulehčovali. Po dalších několika minutách vychází průniková přihrávka mezi beky od Vodvářky na Aleše Dostála, který na dvakrát překonal Lepšího - 3:0.

 

Do přestávky přidali Krakovanští další dvě branky. Nejprve povedenou utaženou střelou k tyči přidal branku Luděk Tlučhoř - 4:0 a v poslední minutě poločasu si srazil míč do vlastní branky Kamil Horňáček - 5:0.

 

 

Tlučhoř završil hattrick

Po pěti minutách druhé půle završil Luděk Tlučhoř hattrick gólem z penalty - 6:0. "Dal hattrick snad po patnácti letech, to bude oslava", těšil se Jan Špinka

 

Domácí trenér prostřídal sestavu, aby si mohli zahrát všichni a v pohodě přidali další dvě branky, které si na svoje střelecké konto připsal David Chvojka a góly jako přes kopírák s přehledem zvýšil na konečných 8:0.

 

Hosté tak nedokázali navázat na zisk prvních tří bodů z minulého kola a odvážejí si domlů pořádný debakl. Mohou to napravit v příštím kole, kdy budou hostit nevyzpytatelné Plaňany. V táboře domácích naopak panuje spokojenost se ziskem dalších tří bodů, které jim zajišťují aktuálně pátou příčku se ztrátou tří bodů na první místo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Neskutečná jízda. Co ranka, to branka. Štitary si vypily kalich hořkosti do dna. Za kombinaci a držení míče si tento výsledek nezasloužili, ale byla to jiná písnička než před týdnem v Nučicích. Je vidět, že když se chce, tak to jde. Zlepšili jsme náladu fanouškům, trenérovi a sami sobě. 4 kola - 9 bodů a to je pecka. Teď pojedeme bez bázně a hany do Tuklat.

Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: První poločas skončil debaklem 5:0!!! Bohužel my, když už jsme se dostali na dostřel, tak to nedokážeme dotáhnout do konce... Druhý poločas se dohrával pouze z povinnosti a jen jsem si přál, abychom neobdrželi desítku....!!!! Jinak výsledkově to beru jako strašnou ostudu a doufám, že v dalším domácím zápase se opět popereme o body....



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , L. Tlučhoř [-] , O. Černý [-] (60. J. Olexa [-] ) - P. Strejcius [-] , P. Kozel [-] , D. Chvojka [-] , L. Neruda [-] , Z. Vodvářka [-] (52. D. Horák [-] ) - A. Dostál [-] (67. V. Novotný [-] ) , J. Špinka [-] (62. T. Sixta [-] ) -

Štítarský SK
M. Lepší [-] - S. Uman [-] , L. Kmoch [-] (72. A. Beneš [-] ) , K. Horňáček [-] (62. S. Huleš [-] ) , T. Opolzer [-] , B. Uman [-] , A. Přibyl [-] (46. O. Nejman [-] ) , P. Suchánek [-] (46. M. Juřica [-] ) , K. Šín [-] , M. Dohanič [-] , M. Pýcha [-]

ŽK: 31. P. Suchánek , 35. B. Uman , 60. K. Horňáček .
Hráči zápasu: L. Tlučhoř , D. Chvojka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOLENEC Jiří - KUBIČEK Luboš (N), HERVERT Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Štítary minule konečně zvládly bodovat a rozhodně to budou chtít zopakovat. Ale Krakovany doma body nerozdávají, pokud tedy zrovna něco neslaví...

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích