2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body pro pečeckou rezervu


Branky


16

Domácí borci dokázali ve druhé půli dvěma góly otočit nepříznivý vývoj zápasu a po pěti kolech mají konečně první bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poslední minutě dává Zientek na 0:1

Na hřišti domácího AFK se v sobotním, slunečném odpoledni představil tým Červenopečeckých. Dal se očekávat vyrovnaný zápas, který mohl dopadnout jakkoliv.

 

Hosté, společný tým Červených Peček a Pašinky, začali soutěž skvěle. Po dvou kolech s plným bodovým ziskem, když v přestřelce udolali Štítary a doma o dvě branky porazili tuklatskou Čechii. Další dvě kola ale skončili bez bodového zisku, pětigólový Svoboda další zásah nepřidal a tak se jejich touha upírala k zisku dalších bodů na hřišti soupeře, který dosud nebodoval.

 

Ano, domácí borci místního AFK ještě nebodovali. Úvodní tři kola prohráli spíše hokejovými výsledky, ale v minulém kole se až do konce rvali o bodový zisk na hřišti Bečvár. Před týdnem to ale ještě nevyšlo, i když náznak zlepšení tam byl.

 

A tak s cílem bodovat nastoupily oba týmy na zelený plac. Aktivnější byli v prvním poločase více domácí, ale z několika slibných šancí Linharta v brance hostů překonat nedokázali. Naopak, přišel blesk z čistého nebe. V poslední minutě poslal Libor Zientek gólem do šatny do vedení hostující tým Červených Peček – 0:1.

AFK otočilo vývoj zápasu

Domácí ale branka nezlomila a už dvě minuty po přestávce se mohli po gólu Ondřeje Richtera radovat z vyrovnání – 1:1. A chuť na vítězství u hráčů AFK vzrostla a vyvrcholila vítězným gólem Vojtěcha Buřiče v sedmdesáté minutě – 2:1.

 

Do konce zápasu zbývalo dvacet minut a hosté přidali na obrátkách. S prázdnou domů odjet nechtěli, zatlačili domácí před bránu Cmára, ale ani přes velký nápor se jim vyrovnat nepodařilo.

 

AFK tak získalo první body do tabulky, ale potvrdit je v příštím kole v Libodřicích bude náročné. Hosté mají další možnost bodovat za týden, kdy jedou opět ven, tentokrát na hřiště Bečvár.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky B
Karel Holub, trenér: Důležité tři body. V prvním poločase jsme neproměnili tři tutové šance a soupeř nás z jediné šance v pětačtyřicáté minutě potrestal. V začátku druhého poločasu se nám podařilo vyrovnat a následně se dostat i do vedení, které jsme i po hostujícím tlaku udrželi.

FK Červené Pečky
Matěj Bílý, trenér: Tentokrát se bohužel vyjadřovat nebudu.



Sestavy


AFK Pečky B
M. Cmár [-] - J. Vavák [-] (80. J. Hampl [-] ) , L. Holub [-] (62. J. Malý [-] ) , V. Buřič [-] , O. Richter [-] , M. Novák [-] (76. K. Holub [-] ) , V. Kašpárek [-] , M. Modrovič [-] , T. Holub [-] (46. T. Švára [-] ) , L. Janeba [-] , D. Dobiáš [-] (46. M. Soukup [-] )

FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - O. Nevečeřal [-] , M. Toman [-] , M. Bílý [-] , Z. Bulíř [-] , L. Zientek [-] , M. Vondráček [-] (76. P. Čech [-] ) , J. Svoboda [-] , D. Klas [-] , D. Zákoucký [-] , T. Podnecký [-]

ŽK: 23. D. Dobiáš - 42. D. Zákoucký .
Hráči zápasu: V. Buřič , O. Richter - L. Zientek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - BORTLÍK Filip (N), KLAS Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Rybák
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Probudí se dosavadní král střelců Svoboda, který už dvě kola nenapnul síť? A nebo konečně získají první body hráči AFK? Otevřené utkání, kde si na řešení budeme muset počkat až do konce.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích