0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl se štěstím pro Béčko Hamrů


Branky


18. L. Sýs , 21. J. Kolarik
0

V souboji dvou vedoucích celků třetí třídy se lépe vedlo hostům, kteří dvěma góly z prvního poločasu ovládli tento ostře sledovaný duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry B se trefily dvakrát do poločasu

Za pěkného podzimního počasí hrál druhý s prvním, ale utkání mnoho fotbalové krásy nepřineslo. Hosté vycházeli z perfektní defenzívy a měli velmi dobré rychlé protiútoky. Domácí hráli v prvním poločase velmi alibisticky s malým pohybem a hosté je dvakrát potrestali. Nejprve v 18. minutě po chybném obsazení na levé straně hosté odcentrovali a domácí si dali vlastní branku, která byla rozhodčím Romanem Myškou připsána Ladislavu Sýsovi - 0:1. O tři minuty poté následoval rychlý protiútok dvou nejlepších hráčů hostí. Sýs hlavou sklepl nabíhajícímu Kolarikovi a ten z hranice vápna trefil přesně k levé tyči - 0:2. Domácí zahrozili několikrát po rohovém kopu, ale doplatili na malý důraz před brankou.

Jimramov nastřelil třikrát tyč

Ve druhém poločase se domácí zlepšili, vytvořili si značnou územní převahu, ale obrana hostí hrála spolehlivě. Domácí stejně jako minulou neděli trefili třikrát břevno hostující branky, ale gól vstřelit nedokázali, a tak si hosté zaslouženě odvezli tři body. Jimramov si nakonec vlivem několika překvapivých výsledků upevnil třetí místo v tabulce a v příštím kole zavítá na velké derby do Sněžného, které bude mít po prohře v Pohledci, také co napravovat. Béčko Hamrů se v posledním podzimním zápase na vlastním hřišti rozloučí příští týden s domácími fanoušky a pokud domácí Kladiváři vyhrají v souboji s jedenáctým týmem tabulky Strážkem, tak přezimují v čele tabulky III. třídy. To od nováčka soutěže čekal jen málokdo. Závěr podzimní části soutěže, tak ještě slibuje velice zajímavou podívanou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, vedoucí: Odfláknutý první poločas nás stál zápas. Hosté si svůj náskok ve druhé půli zkušeně pohlídali. Chci ocenit fair play gesto hráče hostí Martina Poula.

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka, trenér: První poločas jsme měli mírně navrch a po pěkných akcích jsme zaslouženě vedli 2:0. Druhý poločas jsme čelili obrovskému tlaku domácích a i s přispěním štěstíčka jsme bojovným výkonem ubránili výsledek 2:0.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Holeš [-] , J. Štěrba [-] , P. Sedlák [-] , L. Zavadil [-] (75. P. Sedlák [-] ) - J. Buchta [-] , L. Buchta [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] - M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-]

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - Š. Vrša [-] , M. Petrik [-] , F. Chlubna [-] , J. Sláma [-] - F. Navrátil [-] (60. M. Fila [-] ) , J. Kolarik [-] , D. Hrstka [-] (64. M. Poul [-] ) , M. Černý [-] - L. Sýs [-] , A. Zátopek [-] (89. R. Martaus [-] )

ŽK: 15. L. Buchta , 50. J. Buchta , 65. P. Sedlák - 9. M. Černý , 44. L. Benc , 84. F. Chlubna .
Hráči zápasu: L. Buchta - J. Sláma , L. Sýs .
Místo: Jimramov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Myška Roman - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.