6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 10:30

24.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další debakl Berouna, tentokrát si zastřílely Budějovice


Branky


18. D. Hais , 38. J. Malecha , 70. T. Bečvář (p.) , 76. J. Malecha , 81. J. Malecha (p.) , 89. D. Hais
15

Rezerva ligového jihočeského týmu se momentálně nachází na druhé pozici. V minulém kole se díky svému vítězství a ztrátě Klatov posunuli právě za suverénní Přeštice. Berounští se pohybují ve vodách sestupových. Po vysoké porážce 6:0 se posunuli na poslední místo za Sedlčany a Hořovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se na nic nezmohli

V úvodu utkání byli aktivnější domácí hráči. Šance přicházely, ale branka padla až po čtvrt hodině hry. Na rohový kop si vyskočil Daniel Hais, který přeskočil i vybíhajícího brankáře - 1:0. Ve 39. minutě se po centru domácích dostal odražený míč k Janu Malechovi, ten vymetl pavučiny v pravé šibenici - 2:0. Za dvě minuty se dostali domácí do brejku, ale centr do vápna berounských byl nepřesný. Poté měli hosté pár pokusů ona snížení, ale žádná střela nebyla dostatečně razantní. V závěru poločasu měli černobílý šanci kterou ale stačil včas zneškodnit berounský obránce skluzem. 

Domácí si zastříleli až v poslední dvacetiminutovce

Úvodní šanci druhého poločasu měli jihočeši. Na rohový kop si naskočil Václav Bízek, ale bránu netrefil. V 50. minutě se objevil ve vápně samotný Pineau, který hlavičkoval do břevna, od břevna se míč údajně podle pomezního rozhodčího na čáru. Nadcházející dorážku Pineau netrefil. Za pět minut měli roh hosté, Dynamo roh úspěšně ubránilo a dostali se do protiútoku. Do úniku od půlky hřiště se dostal Hais, brankář ho vychytal. Míč se odrazil znovu k Haisovi, který připravil míč Polanskýmu. Polanský ale trefil pouze hráče před sebou a z následné dorážky trefil tyč. Skóre tak zůstává nadále pouze 2:0. V 67. minutě se prosadil i Bečvář, ale pomezní avizoval ofsajd. Za 3 minuty byl domácí hráč faulován Tarhajem ve vápně a nařízen byl pokutový kop. Míč si vzal Tadeáš Bečvář a jeho pokus byl dostatečně razantní - 3:0. Za šest minut narušil hostující rozehrávku ve středu hřiště Jan Malecha, před kterým se objevilo volno. Napřáhl a míč skončil u levé tyče - 4:0. Dvě minuty to trvalo než se domácí dostali do další gólové šance. Nejprve Pineau orazítkoval tyč a následnou dorážku jeho spoluhráče dokázal vyrazit bravurním zákrokem brankář Berouna. Deset minut před koncem byli domácí opět faulováni ve vápně soupeře. Pokutový kop si vzal Jan Malecha, který zasadil pověstného bůra a zkompletoval hattrick - 5:0. Za minutu se pokusil o vstřelení branky další hráč ligové rezervy, jeho slibný pokus skončil pár centimetrů mimo branku. Po ztrátě berounských se do útoku vrhli domácí. Únik zakončil do prázdné brány černobílý Daniel Hais - 6:0. Po rozehrání ze středu hřiště hlavní arbitr ukončil utkání. 

Berounští ve druhém utkání obdrželi debakl v podobě šesti branek. Další zápas je čeká v Sedlčanech, pokud pomýšlí alespoň na teoretickou záchranu, musí nad Tatranem zvítězit. Jihočeši cestujíc v dalším kole do Tábora, kde si to rozdají s Lomem. 



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
D. Kerl [-] - Š. Pineau [-] , D. Hais [-] , J. Malecha [-] , J. Brabec [-] , R. Polanský [-] (75. D. Šestauber [-] ) , D. Pravda [-] , J. Pařízek [-] , T. Bečvář [-] (80. [-] ) , V. Bízek [-] , M. Šimoník [-] (88. O. Matuška [-] )

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - L. Landa [-] (39. D. Poslední [-] ) , D. Tarhaj [-] , P. Pipiška [-] (75. I. Novosad [-] ) , J. Krpálek [-] (66. M. Pelikán [-] ) , J. Krůta [-] , I. Tapasov [-] (46. O. Knyazev [-] ) , T. Břížďala [-] , T. Lhotka [-] , D. Lacina [-] , J. Počta [-]

ŽK: 30. J. Pařízek - 80. O. Knyazev .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Lukáš - DUDA Miroslav, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Jan Vild
Tip experta: výhra domácích

Budějovice jednoznačně vyhrají. Myslím si, že bude padat i hodně branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Mladíci z Dnama doma neprohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích