Červené Pečky obraly Jestřábku


Branky


17

K překvapení došlo v sobotním dopoledním utkání v Červených Pečkách, kde po bezbrankovém utkání berou po penaltách dva body domácí a Jestřábce musí k pronásledování čela tabulky stačit jen jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance jedna : jedna

Červené Pečky zůstávaly první tři jarní kola bez bodového zisku, ale nyní na ně čekal přetěžký soupeř, donedávna vedoucí celek tabulky. 

 

Ale domácí se neohroženě pustili do boje s favoritem a šance se objevovaly na obou stranách. "V první půli vychytal největší šanci domácích mrštný Karban, stejně jako pochytal střely zpoza vápna. Naši největší příležitost měl nabušený Trojan, bohužel samostatný únik na brankáře neproměnil", konstatoval hrající trenér Jestřabí Lhoty Martin Mikeš.

 

Diváci se gólu nedočkali

Ve druhé půli se také ani jeden z mančaftů neprosadil, zápas tedy rozhodovaly penalty, ve kterých byli úspěšnější domácí.

 

"Musíme zlepšit pohyb, bojovnost a dravost směrem dopředu. Doufám, že už příště vypustíme na hříště  i Krakena Jirku Šámala", hodnotil výkon Martin Mikeš a rozladěně pokračoval: "Ze zápasu jsem ale celkově znechucený. Chtěl jsem dát muže zápasu našeho brankáře "Karboše", který chytne i taxík v mlze. Vše ale zastínila dokonalá režie nominovaného sudího. Jeho "One man show" byla efektivní, otáčení faulů ve prospěch domácích a vrcholem bylo, když našeho hráče jasně fauloval domácí hráč ve vápně, odpískal, všichni čekali penaltu, ale byla to žlutá karta pro našeho hráče a rozehrávali domácí. Než se příště zúčastnit takového cirkusu, radši pojedu do ZOO."

 

 

Jestřábka tak ztratila na jaře další body, celkem už pět. Čelo tabulky jí už uniká, protože ztrácí šest bodů. Příští týden ji čeká derby s Ovčáry, které by měla zvládnout. Červené Pečky si ziskem bodů pomohly, zvětšily odstup na sestupové příčky a v příštím kole pojedou na horkou půdu do Zásmuk.

Penalty umí lépe Červenopečečtí

Po rozstřelu ze značky pokutového kopu získává druhý bod tým Červených Peček.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - HEJDUK Petr (N), STANĚK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2022 20:18
Hodnocení zápasu
16. 4. 2022 14:01
Hodnocení zápasu
16. 4. 2022 13:56
Hodnocení zápasu
16. 4. 2022 13:54
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Jestřabí Lhota minulý týden nuceně pauzírovala. Zdálo by se, že by mohli být odpočinutí, ale jak se říká, zdání občas klame. Navíc domácí, bych řekl, slušně posílili a můžou hrát vyrovnanou partii s kde kým. Půjdeme do penalt.

Tip: výhra hostů